• Pregleda: 3086

Linije 1/1a i 3 od sutra na staroj trasi saobraćanja

Normalizacija saobraćaja na raskrsnici ulica Karađorđev put i Bajski put odnosno na Trgu kralja Tomislava uslediće tokom sutrašnjeg dana (sreda), oko 12 časova. Ova raskrsnica je od 25. januara bila zatvorena za saobraćaj zbog čega je usledila i promena trasa kretanja pojedinih linija gradskog javnog saobraćaja.
Linije 1/1a i 3 od sutra na staroj trasi saobraćanja

Autobusi na gradskim linijama 1/1a Kelebija-Jadran-Novo naselje i liniji 3 Makova Sedmica-Bajski put kao i prigradski autobusi na liniji Subotica-Tavankut od 12 časova će saobraćati uobičajenim trasama linija. Stajališta Sadecki, Sarvaš, Lifka i Sinagoga na liniji 1/1a odnosno stajališta „Drvara R“ i „OŠ Đuro Salaj“ na liniji 3 će biti ponovo u upotrebi dok će se u toku dana ukloniti privremena autobuska stajališta.

Na liniji 1/1a i liniji 8 i dalje ostaje na snazi promena na trasi kod Bolnice zbog nastavka radova u ulici Otmara Majera. Autobusi na navedenim linijama i dalje saobraćaju Beogradskim putem do ulice Aksentija Marodića odakle saobraćaju trasama linija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
B. Odgovori
Za trojku bas nisam siguran da ce saobracati po staroj trasi. Ukoliko se ne misli da je Gajeva uobicajena trasa. Proverite raskrsnicu prije nego sto napisete clanak! Bajski put nece biti otvoren jos dva meseca - ako strucnjaci ovaku nastavljaju...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.