Komentara: 7
Pregleda: 969

Šaranje fasada

Ostalo / Vandalizam (uništavanje javne imovine)
02. april 2024.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Evo sinoc dolazim sa posla i vidim klince kako ispisuju sve i svašta na fasade zgrada.Ne znam šta radi komunalna policija i zašto ih plaćamo kada nemogu da pohvataju sve te mlade ljude da se tako izrazim.

Znam da je ovo današnje vreme teško za njih i da nemaju alternativu.Nisu oni krivi sistem ih tako napravio vrednost za njih ne važi,setimo se našeg sugrađana koga su ubili i za to dobili minorne kazne.Oduzeli su čoveku život i za to skoro ni ne odgovaraju. Video sam ih to su sve mladi ljudi oko 15 16 godina koji ne znaju šta će sa sobom svuda postavljaju znakove navijača partizana.

Bilo ih je oko 20-ak Nemam ja ništa protiv njih ali te iste fasade neko održava i daje velike pare da to liči na nešto .A ako neko ne zna na šta mislim treba da dođe ,malo u Teslino naselje i neka pogleda zgrade kako izgledaju!Verovatno ovaj post nece ni da postave na sajt da ostali vide ali možda ako se to slučajno desi neko bude reagovao mada sve sumnjam u to.Slike ne želim da postavim neka uredništvo dodje da obiđe zgrade oko dečijeg igrališta i neka vidi kakvi su to grafiti.

Vrlo žalosno da u svom gradu gde sam rođen vidim ovakav vandalizam.Možda kada bi samo jednom komunalna izašla na lice mesta sve bi ih našla jer su to deca iz okolnih zgrada. Svaki dan su tu na igralištu a milicija ne može da ih pronađe. Hvala na bezbenosti i očuvanja naših zgrada i okoline.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.