Komentara: 2
Pregleda: 735

Urasla i nebezbedna stabla (ugao Ivana Antunovića i Marka Oreškovića)

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Problemi sa stablima / živicama na javnim površinama
30. mart 2024.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Problem zbog opasnog drveta kojae raste u ouke i kriv i u Zice EPS-a.Bili su i skratili su par grana ali nisu dovoljno ucinili.Drvo treba ukloniti potpuno.Kome da se obratimo? 
Drugo Stablo Breze je previsoko i opasno za saobraćaj,uraslo je u kablovske mreze i moze pasti na neciji automobil u toku oluje i ugroziti saobracaj prolaznike. 
Molimo za pomoć.

Hvala 

Urasla i nebezbedna stabla (ugao Ivana Antunovića i Marka Oreškovića) Urasla i nebezbedna stabla (ugao Ivana Antunovića i Marka Oreškovića) Urasla i nebezbedna stabla (ugao Ivana Antunovića i Marka Oreškovića) Urasla i nebezbedna stabla (ugao Ivana Antunovića i Marka Oreškovića) Urasla i nebezbedna stabla (ugao Ivana Antunovića i Marka Oreškovića) Urasla i nebezbedna stabla (ugao Ivana Antunovića i Marka Oreškovića) Urasla i nebezbedna stabla (ugao Ivana Antunovića i Marka Oreškovića)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.