Komentara: 54
Pregleda: 9026

Završeni radovi u Ulici braće Radić, prohodna je za saobraćaj

23.04.2024. u 12:06h
Izvor: Subotica.com
Završeni radovi u Ulici braće Radić, prohodna je za saobraćaj

U skladu sa najavljenim rokom deo ulica Braće Radić i Cara Dušana koji su zbog rekonstrukcije bile zatvoreni od 28. februara od danas su ponovo prohodni za saobraćaj. Takođe rekonstruisana je i Ulica Ive Vojinovića (pored pozorišta) što se spaja sa Nušićevom i kako saznajemo za sada ostaje deo pešačke zone (nije za saobraćanje vozila).

U polukružnom delu u visini biblioteke, sa obe strane puta, gusto su postavljene metalne barijere protiv parkiranja, ali i ulaska u pešačku zonu vozilom.

Deo ulice braće Radić je jednosmerna iz pravca Maksima Gorkog pa polukružno kod biblioteke ulazi u Ulicu cara Dušana i nastavlja nazad prema Maksima Gorkog, odnosno levo prema Vladimira Nazora, takođe u jednom smeru.

Završeni radovi u Ulici braće Radić, prohodna je za saobraćajZavršeni radovi u Ulici braće Radić, prohodna je za saobraćaj

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 nedelju i 3 dana
Komentara: 54
Pregleda: 9026

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.