Komentara: 0
Pregleda: 1537

Rupe i voda u centru grada (ulica Matije Gupca)

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
17. april 2024.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

U centru grada, Ulica Matije Gupca 14, prilikom bilo kakve padavine voda se zadržava na kolovozu, iako je kanalizacija veoma blizu, ali ne otiče u nju, pa je prilikom padavina nemoguća misija ući ili izići iz auta, a ostati suv pošto je frekvencija saobraćaja velika u ulici i zaista otežava kretanje u ovom delu ulice.

Sramota je zaista da u samom centru grada ulica ovako izgleda i da grad ne vodi brigu o tome, ali zato parking traži da se uredno plati jer je to gradsko zemljište o kojem je grad dužan da vodi brigu i da ga održava. što zadnjih desetak godina apsolutno ne radi pa tako baš i ne čiste istu često.

Takodje i na parking stajalištu su rupe pa čovek lako može izvrnuti nogu ili stati u vodu, kao i na trotoaru ispred samog ulaza ispred broja 14 gde se voda takođe zadržava.

Iako plaćamo parking kartu već godinama niko ništa ne preduzima da sanira taj deo ulice. Na sve to na 9 stanova imamo samo jedno parking mesto i smatramo da ako imamo obaveze imamo i prava, tj da nam pripada bar još neko parking mesto.

Rupe i voda u centru grada (ulica Matije Gupca) Rupe i voda u centru grada (ulica Matije Gupca) Rupe i voda u centru grada (ulica Matije Gupca) Rupe i voda u centru grada (ulica Matije Gupca) Rupe i voda u centru grada (ulica Matije Gupca) Rupe i voda u centru grada (ulica Matije Gupca)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.