O nama

Osnovni moto sajta Subotica.com je BRZO, PRECIZNO, OBJEKTIVNO i TAČNO. Informacije koje plasiramo su proverene i imaju jasan cilj da na jedini pravi način informišu, a ne da dovedu u zabludu posetioca ili bilo kojeg korisnika portala.

Sajt Subotica.com je uređivački nezavisan, oslobođen bilo kakvog uticaja na politiku plasiranja sadržaja, odabir tema, ili bilo kakvu drugu uslovljenost. Fokus portala je oduvek bio, pa tako je i danas, na dešavanjima koja su najdirektnije vezana za svakodnevicu građana Subotice.

Tim sajta Subotica.com čine profesionalni novinari, fotoreporteri i kvalifikovani saradnici koji duži niz godina savesno, odgovorno i profesionalno obavljaju zadatke u skladu sa radnim obavezama, kordinisanim kroz urednički tim.

Radno vreme glavnog tima redakcije je od ponedeljka do petka od 8 do 16 časova, dok je u preostalo vreme (16-22 časa) organizovano dežurstvo. Vikendom i praznicima redakcija radi kroz dežurstvo.

Duži niz godina portal Subotica.com neprikosnoven je po broju poseta na lokalnom nivou, ubedljivo je najposećeniji sajt koji se bavi temama vezanim za Suboticu i što nam je još važnije poseduje neosporan kredibilitet u javnosti, ima poverenje njegovih posetilaca i uvereni smo da, na osnovu dosadašnjeg iskustva većini Subotičana, ili onih koja interesuju dešavanja u Subotici, biraju Subotica.com kao prvu početnu st(r)anicu i pr(a)vi izbor u informisanju u kategoriji internet medija.

Subotica.com je javno glasilo registrovano u Agenciji za privredne registre pod oznakom IN000246. 

Preuzmite logotip sajta Subotica.com