O nama

Osnovni moto portala je BRZO, PRECIZNO, OBJEKTIVNO i TAČNO. Informacije koje plasiramo su proverene i imaju jasan cilj da na jedini pravi način informišu, a ne da dovedu u zabludu posetioca ili bilo kojeg korisnika portala.

Portal Subotica.com je potpuno finansijski i uređivački nezavisan, oslobođen bilo kakvog uticaja na politiku plasiranja sadržaja, odabir tema, ili bilo kakvu drugu uslovljenost. Fokus portala je oduvek bio, pa tako je i danas, na dešavanjima koja su najdirektnije vezana za svakodnevicu građana Subotice.

Tim portala Subotica.com čine profesionalni novinari, fotoreporteri i kvalifikovani saradnici koji duži niz godina savesno, odgovorno i profesionalno obavljaju zadatke u skladu sa radnim obavezama, kordinisanim kroz urednički tim.

Radno vreme portala nije vremenski ograničeno, ali jeste rad redakcije. Radno vreme glavnog tima redakcije je od ponedeljka do petka od 8 do 16 časova, dok je u preostalo vreme (16-22 časa) organizovano dežurstvo. Vikendom i praznicima redakcija radi kroz dežurstvo.

Rad portala zasniva se primarno od aktivnosti prodaje oglasnog prostora na tržištu, u najvećoj meri preko privatnog sektora. Kroz 15 godina postojanja poverenje nam je ukazao veliki broj eminentnih klijenata, a njihovo dugogodišnje zadovoljstvo i saradnja u kontinuitetu najbolja su preporuka kvaliteta pruženih usluga oglašavanja.

Duži niz godina portal Subotica.com neprikosnoven je po broju poseta na lokalnom nivou, ubedljivo je najposećeniji sajt koji se bavi temama vezanim za Suboticu i što nam je još važnije poseduje neosporan kredibilitet u javnosti, ima poverenje njegovih posetilaca i uvereni smo da, na osnovu dosadašnjeg iskustva većini Subotičana, ili onih koja interesuju dešavanja u Subotici, biraju Subotica.com kao prvu početnu st(r)anicu i pr(a)vi izbor u informisanju u kategoriji internet medija.

Subotica.com je javno glasilo registrovano u Agenciji za privredne registre pod oznakom IN000246. Nosilac prava javnog glasila je preduzeće SUCOM media Subotica.

Preuzmite logotip sajta Subotica.com