O nama

Osnovni moto portala je BRZO, PRECIZNO, OBJEKTIVNO i TAČNO. Informacije koje plasiramo su proverene i imaju jasan cilj da na jedini pravi način informišu, a ne da dovedu u zabludu posetioca ili bilo kojeg korisnika portala.

Tim portala Subotica.com čine profesionalni novinari, fotoreporteri i kvalifikovani saradnici koji duži niz godina savesno, odgovorno i profesionalno obavlja zadatke u skladu sa radnim obavezama, kordinisanim kroz urednički tim.

Radno vreme portala nije vremenski ograničeno, ali jeste rad redakcije. Radno vreme glavnog tima redakcije je od ponedeljka do petka od 8 do 16 časova, dok je u preostalo vreme (16-22 časa) organizovano dežurstvo. Vikendom i praznicima redakcija radi kroz dežurstvo.

Rad portala zasniva se primarno od aktivnosti prodaje oglasnog prostora na tržištu, većinski privatnog sektora. Kroz 10 godina postojanja poverenje nam  je ukazao veliki broj eminentnih klijenata, a njihovo dugogodišnje zadovoljstvo i saradnja u kontinuitetu najbolja su preporuka kvaliteta pruženih usluga oglašavanja.

Duži niz godina portal Subotica.com neprikosnoven je po broju poseta na lokalnom nivou, ubedljivo je najposećeniji subotički sajt i što nam je još važnije poseduje kredibilitet u javnosti, ima poverenje njegovih korisnika i uvereni smo na osnovu dosadašnjeg iskustva da većini Subotičana, ili onih koja interesuju dešavanja u Subotici, biraju Subotica.com kao prvu početnu st(r)anicu i prvi izbor u informisanju u kategoriji internet medija.

Subotica.com je javno glasilo registrovano u Agenciji za privredne registre pod oznakom IN000246. Nosilac prava javnog glasila je preduzeće SUCOM media Subotica.

Preuzmite logotip sajta Subotica.com