Oglašavanje

Sajt Subotica.com postoji od 2005. godine, ubedljivo je najposećeniji lolalni sajt koji se bavi temama od značaja za Suboticu, poseduje ogroman kredibilitet i poverenje posetilaca. Ciljna grupa su svi posetioci koje interesuje svakodnevni život Subotice, da li kroz tekstualne i foto izveštaje, najave predstojećih dešavanja, aktuelne servisne informacije i promocije. Među vrednostima portala je svakako interakcija sa posetiocima i njihovo aktivno učestvovanje kroz komentarisanje dnevnog sadržaja i aktivno učestvovanje u analiziranju i rešavanju svakodnevnih društvenih tema.

Po Google analytics statistici iz decembra 2020. godine Subotica.com DNEVNO u proseku beleži približno 24.000 jedinstvenih posetilaca i više od 32.000 poseta sajtu.

Aktivnosti komunikacije sa javnošću putem društvenih mreža povećavaju vidljivost objavljenog sadržaja. Portal Subotica.com ima svoju Fejsbuk stranicu (preko 65.000 pratilaca) i Instagram stranicu (preko 25.000 pratilaca) putem kojih radi plasiranje sadržaja, povećavajući mu vidljivost.

Oglašavanje - Preuzmite MEDIA KIT

Za oglašavanje na sajtu možete nas kontaktirati putem mejla [email protected] ili telefonom na broju 063/50-36-37

Preuzmite PDF dokument

Za oglašavanje na sajtu možete nas kontaktirati putem mejla [email protected] ili telefonom na broju 063/50-36-37