Komentara: 75
Pregleda: 5130

Izabran novi gradski odbor Narodnog pokreta Srbije

08.04.2024. u 08:52h
Izabran novi gradski odbor Narodnog pokreta Srbije

U subotu, 6. aprila konstituisan je novi Gradski odbor Narodnog pokreta Srbije u Subotici. Za predsednika je izabran diplomirani ekonomista Bane Maksimović, dok je za potpredsednika imenovan student prava Vojislav Maćoš. Tom prilikom zvanično su otvorene prostorije odbora.

- Kao jedan od najmlađih gradskih odbora u celoj Srbiji, imamo jasan plan da Subotici vratimo stari sjaj. Naš prioritet je sprovođenje politike koja se zasniva na ozbiljnosti i odgovornosti. Borićemo se za svakog sugrađanina, jer bolji život mora da bude dostupan svima - rekao je Maksimović.

Izabran novi gradski odbor Narodnog pokreta SrbijePrisutnima se obratio i predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić i izjavio da se izborna volja građana krade i da ne postoje fer uslovi za održavanje izbora.

- Mi smo kao opozicija izašli sa tri uslova, a naš minimalan zahtev jeste da se izbori za grad Beograd i izbori u drugim gradovima održe u istom danu - istakao je Aleksić.

Ovom prilikom zvanično su otvorene i prostorije subotičkog odbora, na adresi Braće Radić 20.

Postavljeno pre 3 nedelje i 13 časova
Komentara: 75
Pregleda: 5130
Povezane teme

narodni pokret srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.