Komentara: 0
Pregleda: 1384

Nebezbedan prelazak pešaka na raskrsnici Đorđa Natoševića i Magnetnih polja

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Biciklističke i pešačke staze, pešačke zone
17. april 2024.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Poštovani,

Najljubaznije molim SVE NADLEŽNE službe da se OZBILJNO pozabave problemom prelaska puta na raskrsnici Đorđa Natoševića i Magnetnih polja. Pešački prelaz je neobeležen (jednom je bio ofarban kada sam isto stavila upozorenje na pištaljku i nadležni verovatno smatraju da će večno da traje), saobraćajni znaci za upozorenje pešačkog prelaza NE POSTOJE, a vozači ne poštuju brzinu kretanja, a na pešake ne obraćaju pažnju!!!!!

Svaki dan na pomenutoj raskrnici prelazim put od kuće do posla i nazad, i nekada po nekloliko minuta moram da čekam da se MOŽDA neko udostoji stati i propustiti nas pešake da pređemo put. 

Danas sam mogla da stradam baš iz gore navedenih razloga, a ne daj Bože da se to desi, tužiću i grad i sve nadležne službe koje su nemarne po pitanju bezbednosti pešaka na putu. 

Pozdrav

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.