Komentara: 17
Pregleda: 7879

Stadion konačno gradski

13.06.2014. u 13:19h
Izvor: Subotica.com
Gradsko veće je, na jutrošnjoj sednici, usvojilo odluku po kojoj se upravljanje Gradskim stadionom, koji koriste FK i ŽFK "Spartak", kao i AK "Spartak", poverava Javnom komunalnom preduzeću „Stadion“.
Stadion konačno gradski

Zadatak nadležnih u ovom preduzeću biće održavanje stadiona, izvođenje radova potrebnih za redovno funkcionisanje i svakodnevno održavanje, kao i upravljanje celokupnim sportskim objektom. Primopredaja Gradskog stadiona biće obavljena u roku od osam dana od dostavljanja pomenute Odluke JKP „Stadion“.

Grad Subotica je 18. februara obratio Republičkoj direkciji za imovinu Republike Srbije, radi dobijanja saglasnosti za izvršavanje radova koji su neophodni za normalno funkcionisanje Gradskog stadiona, kao i da se njegovo održavanje prenese na JKP „Stadion“. Nakon što je Direkcija pribavila mišljenje Ministarstva omladine i sporta, lokalna samouprava je obaveštena da ne postoje nikakve smetnje da grad Subotica izvrši neophodne radove i poveri „Stadionu“ dalju brigu o ovom objektu.

Podsetimo, Gradski stadion je trenutno u katastrofalnom stanju i postoji čak i mogućnost da FK "Spartak" naredne sezone ne igra utakmice kao domaćin u Subotici. Travnata podloga je najgora u saveznom rangu takmičenja, dobar deo tribina je zarastao u travu, svlačionice, naročito one koje koriste mlađe kategorije, su gotovo u potpunosti ruinirane.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 7879

Povezane vesti

Povezane teme

gradski stadion

jkp stadion subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.