Komentara: 10
Pregleda: 8663

Bolna tema - Gradski stadion

03.07.2012. u 23:21h
Izvor: Sportske.net
Prvi čovek FK "Spartak Zlatibor vode" Dragan Simović ističe da su iz FSS učestale kontrole gradskog stadiona i izražava ozbiljnu bojazan kako će se njegov klub takmičiti naredne sezone u Superligi.
Bolna tema - Gradski stadion

Naime, Simović otkriva kako su članovi Komisije za bezbednost FSS u poslednjih dvadesetak dana čak pet puta dolazili na Gradski stadion.

Subotičani pokušavaju da dobiju dozvolu za odigravanje superligaških mečeva, a ukoliko u tome ne uspeju, njihov predsednik otvoreno ističe da bi u tom slučaju bio doveden u pitanje dalji rad kluba.

''Ako Spartak svoje mečeve protiv Partizana, Crvene Zvezde, Vojvodine, Rada i Novog Pazara bude morao da igra na strani, dovodi se u pitanje dalji rad kluba. Jednostavno, najveći profit od ulaznica kada dolaze veliki klubovi ne bi imali, pored toga teško bi mogli da zadržimo sponzore ukoliko ne igramo ove mečeve na svom stadionu.

To bi sigurno značilo i nekoliko bodova manje što bi se na kraju odrazilo na plasman na prvenstvenoj tabeli. Iako nam ne ide u prilog u potpunosti razumem ovu odluku Fudbalskog Saveza Srbije, jer je bezbednost svakog čoveka na stadionu najbitnija'', izjavio je Simović.

Izvor: Sportske.net
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 8663

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

dragan simović

Stadion Spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.