Komentara: 42
Pregleda: 14330
Foto

Renovirani bazenski kompleks u Dudovoj šumi

13.06.2014. u 17:17h
Izvor: Subotica.com
Novo rukovodstvo Javnog komunalnog preduzeća „Stadion“, predvođeno direktorom Robertom Totom, uložilo je oko dva miliona dinara u renoviranja Gradskog bazena u Dudovoj šumi, kako bi spremno dočekao kupališnu sezonu za građanstvo, koja počinje danas.
Renovirani bazenski kompleks u Dudovoj šumi

Renoviran je tobogan, kao i mali bazeni namenjeni pre svega neplivačima, sređeni su tereni za odbojku na pesku, kao i ograda oko kompleksa. U funkciju su stavljeni i bunari termalne i hladne vode, pa za punjenje bazena više neće biti korišćena voda iz gradskog vodovoda, što će doneti značajne uštede. Nabavljeni su i novi filteri za prečišćavanje vode.

Gradonačelnik Jene Maglai, koji je zajedno sa Vjekoslavom Ostrogoncem, članom Gradskog veća zaduženim za sport, omladinu i turizam, obišao bazen u Dudovoj šumi, zadovoljan je zatečenim stanjem.

- Ovaj kompleks sada izgleda mnogo bolje nego što je do sada to bio slučaj, što je dokaz da se novo rukovodstvo domaćinski ophodi prema gradskoj imovini, a verujem da će se to dokazati i na primeru Gradskog stadiona, koji je sada poveren na održavanje JKP „Stadion“ – rekao je Maglai.

Robert Tot, direktor JKP „Stadion“, pozvao je građane da se osveže tokom letnjih meseci, i zahvalio se lokalnoj samoupravi na pomoći u renoviranju gradskog bazena.

- Sredili smo stanje na bazenu, pre otvaranja kupališne sezone, i sada ćemo se posvetiti strelištu i Gradskom stadionu – naglasio je Tot.

Renovirani bazenski kompleks u Dudovoj šumi

Član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, dodao je da se u ime sportista zahvaljuje rukovodstvu JKP „Stadion“ što većinu sportskih objekata u gradu, iako je većina izgrađeno pre više decenije, uspeva da održava na adekvatan način.

- Dokaz da se ovde dobro radilo je i činjenica da će vaterpolo reprezentacija Srbije na našem bazenu obaviti pripreme, a zbog toga ćemo na poklon dobiti i vaterpolo teren, na kome će naši sportisti u budućnosti da treniraju i igraju mečeve – zaključio je Ostrogonac.

Radno vreme bazena u Dudovoj šumi, tokom kupališne sezone, biće svakog dana od 11 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 110, za penzionere 50, dok vikend karta iznosi 150 dinara.

Izvor: Subotica.com
Obilazak Gradskog bazena u Dudovoj šumi i otvaranje sezone kupanja Obilazak Gradskog bazena u Dudovoj šumi i otvaranje sezone kupanja Obilazak Gradskog bazena u Dudovoj šumi i otvaranje sezone kupanja Obilazak Gradskog bazena u Dudovoj šumi i otvaranje sezone kupanja Obilazak Gradskog bazena u Dudovoj šumi i otvaranje sezone kupanja Obilazak Gradskog bazena u Dudovoj šumi i otvaranje sezone kupanja Obilazak Gradskog bazena u Dudovoj šumi i otvaranje sezone kupanja Obilazak Gradskog bazena u Dudovoj šumi i otvaranje sezone kupanja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 42
Pregleda: 14330

Povezane vesti

Povezane teme

jene maglai

bazen u subotici

gradski bazen

bazen u dudovoj šumi

bazen dudova šuma

vjekoslav ostrogonac

robert tot

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.