Komentara: 1
Pregleda: 8397

Rekonstrukcija gradskog stadiona

25.12.2010. u 16:43h
Izvor: Grad Subotica portal
Rekonstrukcija gradskog stadiona

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa predsednikom Tomislavom Karadžićem,završila je dvodnevnu posetu fudbalskim regionima u Srbiji.

Letos ambiciozno najavljivana kompletna rekonstrukcija desetak stadiona u zemlji, reklo bi se, nije odmakla od početka. Da se podsetimo, projekti su trebali biti gotovi u oktobru, radovi početi sa prvim lepim danima naredne godine a sve bi bilo spremno za narednu sezonu. Već u oktobru je bilo jasno da to neće ići tako lako. Ponešto je rađeno u Jagodini i Kragujevcu ali se stiče utisak da se projekat "Stadioni grade Srbiju" , rasplinuo. Ipak, čelnici fudbalskog saveza kažu da su zadovoljni. Tomislav Karadžić je istakao:

- "Gradnja savremenog centra FSS u Staroj Pazovi odjeknula je po celoj Srbiji. Kaskalo se sa izgradnjom ovih objekata, sada idemo ubrzanim tempom i siguran sam da neće proći dugo vremena kada ćemo se dičiti onim što su fudbalski ljudi uradili, nošeni svojim entuzijazmom i ljubavi prema fudbalu."

I stadion u Subotici čeka renoviranje i prilagođavanje evropskim standardima jer su ambicije FK Spartak, vrh tabele i plasman u evropske kupove. Najavljeni radovi obećavali su bajkovite promene na Gradskom stadionu i njegovoj okolini. Surova stvarnost nas opominje svuda oko nas : betonski skelet pozorišta, bazena...Možda je ipak realnije rešenje stadion prilagoditi minimumu evropskih propisa a velike snove nastaviti sanjati.

Izvor: Grad Subotica portal
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 8397

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.