Komentara: 16
Pregleda: 12009

Rekonstruisane svlačionice i kupatila na Gradskom stadionu

22.02.2013. u 13:40h
Izvor: RTV Yueco
Posle sanacije i rekonstrukcije zapadne tribine i tribine gde se nalaze gostujući i domaći navijači na red je došlo renoviranje i adaptacija svlačionica. U prvoj fazi rekonstrukcije prostorija u kojima borave fudbaleri Spartak Zlatibor vode i fudbalerke Spartaka, potpuno novi izgled dobile su svlačionice i kupatila.
Rekonstruisane svlačionice i kupatila na Gradskom stadionu

Od ulaza u svlačionice do kupatila, gde su postavljene nove pločice u prepoznatljivim plavo belim bojama, do novih tuševa, sanitarija sve je zamenjeno novim, postavljeni su i nova pvc vrata i prozor, a kompletno su zamenjene vodovodne i strujne instalacije.

Kao preduslov fudbalskog saveza Srbije za odigravanje mečeva Super lige, postavljen je i zaštitni tunel kako bi igrači na bezbedan način mogli da izađu na teren Gradskog stadiona. Po rečima gradonačelnika Subotice, Modesta Dulića, grad je u pregovorima sa pokrajinskim sekretarijatom kako bi se obezbedila sredstva za sanaciju altetske staze a raduje i vest da je fudbalski savez Srbije spreman da donira rasvetu gde je grad u obavezi da obezbedi sredstva za igradnju komplentne konstrukcije odnosno stubova za reflektore.

Za rekonstrukciju i adaptaciju svlačionica i kupatila grad je izdvojio dva miliona dinara, a u drugoj fazi planirana je rekontrukcija i sanacija gornjeg sprata gde se nalaze svlačionice za trenere, sudije, prostorija za delegat i pres sala.

Rekonstruisane svlačionice i kupatila na Gradskom stadionu

foto: fkzlatiborvoda.com

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 12009

Povezane vesti

Povezane teme

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.