Komentara: 21
Pregleda: 9688

U toku prijave za vakcinisanje protiv kovid-19

11.01.2021. u 10:43h
Izvor: Subotica.com
Od danas građani Srbije popunjavanjem jednostavnog upitnika na portalu "eUprava" mogu iskazati interesovanje za vakcinisanje protiv kovid-19.
U toku prijave za vakcinisanje protiv kovid-19

Kako objašnjavaju nadležni, prijava je prvi korak u organizaciji masovne vakcinacije i dobijanja termina i mesta imunizacije u skladu sa prioritetima koje je propisao Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Da bi koristili ovu uslugu na portalu "eUprava", građani ne moraju da budu registrovani korisnici. Nakon popunjavanja upitnika dobija se SMS i mejl potvrde. Interesovanje za vakcinisanje građani će od četvrtka moći da iskažu i putem telefona.

Upitnik se može popuniti i za bliže članove porodice. Potrebno je navesti njihove podatke i ostaviti kontakt. Ukoliko član porodice, za kojeg popunjavate uslugu, nema mobilni telefon ili mejl, možete navesti svoj.

U svakom trenutku je moguće obrisati ili izmeniti iskazano interesovanje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 21
Pregleda: 9688

Povezane vesti

Povezane teme

vakcinisanje

imunizacija

korona virus

epidemija korona virusa

korona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.