Komentara: 31
Pregleda: 27677
Foto

Počela izgradnja prvog Lidl supermarketa u Subotici

05.08.2016. u 15:22h
Izvor: Subotica.com
Lanac nemačkih supermarketa "Lidl" polako ulazi na tržište Srbije, za sada su zakupljene dve lokаcije, a na jednoj su od 1. avgusta počeli prvi građevinski radovi, dok će otvaranje biti tokom 2018. godine.
Počela izgradnja prvog Lidl supermarketa u Subotici

Kako saznajemo u Lidlu, izgradnja prodavnice u Subotici na uglu ulice Pap Pala i Segedinskog puta počela je 1. avgusta, kao što je i planirano.

- U pitanju je savremeni diskont koji se gradi prema Lidlovom najnovijem konceptu za uređenje prodavnica sa ciljem da i u Subotici omogućimo brzu kupovinu kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cenama, kažu za naš sajt u Lidlu.

Što se tiče rokova, za sada je izvesno da je planirani završetak radova na ovoj lokaciji mart 2017. godine, ali kako napominju iz Lidla ista će bit otvorena tek tokom 2018. godine. U dosadašnjim najavama iz oive kompanije rečeno je da će u Srbiji biti otvoreno tačno 20 objekata, koji će se pored Subotice nalaziti u Beogradu, Novom Sadu, Boru, Zrenjaninu, Kruševcu, Smederevu, Nišu...  a cilj je da se svi otvore u istovremeno.

Od ranije je poznato da je LIdl bio raspoložen za izgradnju dva objekta u Subotici, jedan na lokaciji gde su počeli prvi radovi, a drugi u neposrednoj blizini Retail parka "Shoppi", dok se nezvanično moglo čuti da bi i Prozivčani mogli da imaju svoj "Lidl".

Počela izgradnja prvog Lidl supermarketa u Subotici

U Lidlu nisu želeli da iznose podatke o broju angažovanih radnika u Subotici, kao ni kada će biti raspisani konkursi za rukovodeće pozicije za prvu lokaciju. Sve informacije vezane za zapošljavanje biće saopštene kada za to dođe pravo vreme, kažu u Lidlu.

Lokacija na uglu ulice Pap Pala i Segedinskog puta je ograđena i za sada ima tek mali broj građevinske mašinerije s obzirom da se rade osnovne pripreme i raščišćavanje terena za kopanje temelja i druge aktivnosti predviđene za ovu fazu.

Distributivni centar i upravna zgrada u Staroj Pazovi

Kompanija "Lidl" je u u septembru 2014. godine otkupila 20 hektara građevinskog zemljišta u Staroj Pazovi uz autoput Subotica-Beograd, gde se planira izgradnja modernog distributivnog centra i upravna zgrada. Ova lokacija planirano je da se privede nameni do maja 2017. godine

Počela izgradnja prvog Lidl supermarketa u Subotici

Lidl posluje pod ovim imenom od 1930. godine, a samo u Evropi ima radnje u 26 zemalja. Poznat je po nešto nižim cenama u odnosu na konkurenciju i vrlo pristupačnoj nemarkiranoj robi svojih dobavljača, što će, očekuje se, uticati na korekcije cena na niže konkurenskih marketa.

Izvor: Subotica.com

Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici

Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici
Pogledaj ostale fotografije

Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala

Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 31
Pregleda: 27677

Povezane vesti

Povezane teme

lidl

lidl subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.