Komentara: 61
Pregleda: 27989

Lidl u Subotici od 11. oktobra

03.10.2018. u 11:08h
Izvor: Subotica.com
Kompanija Lidl Srbija pustiće u rad prve maloprodajne objekte 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova. U prvoj seriji otvaranja nalazi se i diskont Subotica, na uglu Pap Pala i Segedinskog puta.
Lidl u Subotici od 11. oktobra

Kako ističu u Lidlu, prodavnice su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu sa ciljevima Lidla - pružiti svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine.

- Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji. Ovom prilikom ih srdačno pozivamo da od 11. oktobra posete svoj Lidl i uvere se zašto je kupovina u Lidlu jednostavna, bolja i povoljnija - rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Iz Lidla napominju da će potrošačima ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine kroz pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda i Lidl brendove koje njihovi potrošači do sada nisu imali prilike da kupuju u Srbiji.

Pored Subotice maloprodajni objekti biće otvoreni u Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novoom Sadu, Smederevu, Somboru, Užicu i Šapcu. U sledećoj seriji otvoriće se diskonti u beogradskom naselju Ada, Vršcu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu i Pančevu.

Svečano otvaranje prodavnice u Srbji biće 11. oktobra (četvrtak) u 8 časova. Sat vremena ranije započeće obilazak diskonta sa zvaničnicima i upravom Lidl Srbija, predviđeno je obraćanje predstavnika kompanije i zvaničnika lokalne samouprave, koje će pratiti svečano presecanje vrpce - 5 minuta do zvaničnog otvaranja vrata za građane.

Izvor: Subotica.com

Objekat "Lidl" u završnim radovima

Objekat "Lidl" u završnim radovima Objekat "Lidl" u završnim radovima Objekat "Lidl" u završnim radovima Objekat "Lidl" u završnim radovima Objekat "Lidl" u završnim radovima Objekat "Lidl" u završnim radovima Objekat "Lidl" u završnim radovima Objekat "Lidl" u završnim radovima
Pogledaj ostale fotografije

Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici

Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici Početak izgradnje prvog Lidl supermarketa u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 61
Pregleda: 27989

Povezane vesti

Povezane teme

lidl

lidl subotica

svečano otvaranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.