Komentara: 11
Pregleda: 14619

Lidl u Srbiji tek za dve godine

07.03.2016. u 11:06h
Izvor: Subotica.com
Prodavnice "Lidl" nemačkog lanca maloprodajnih objekata robe široke potrošnje, biće otvorene u martu 2018. godine, a ne kako je ranije u medijima najavljivano do kraja ove ili naredne godine.
Lidl u Srbiji tek za dve godine

U planu menadžmenta je da 2018. godine otvore i prve objekte širom Sjedinjenih Američkih Država, a dve godine kasnije i u Rusiji, saznaje Radio 021 u sedištu ove kompanije u Nekarzulmu kraj Štutgarta.

Za Srbiju je još ranije isplanirano istovremeno, a ne parcijalno otvaranje tačno 20 objekata koji će se  pored Subotice nalaziti u Beogradu, Novom Sadu, Boru, Zrenjaninu, Kruševcu, Smederevu, Nišu...  U prvoj fazi će biti izgrađeno 10, a u drugoj fazi još 10 objekata. Distributivni centar će biti u Novoj Pazovi odakle će se dopremati roba za svaku radnju.

U Subotici "Lidl" je planirao da izgradi maloprodajne objekate na dve lokacije. Prva lokacija na površini od oko 2.000 kvadrata je na Palićkom putu, ispred placa na kome se za desetak dana svečano otvara tržni centar "Retail Park Shoppi". Po rečima Ljubena Hristova, pomoćnika gradonačelnika za oblast male privrede, druga lokacija će biti na uglu ulica Pap Pala i Palićkog puta. Navedena lokacija je raščićena, a njen vlasnik je podneo zahtev za lokacijsku dozvolu za izgradnju novog tržnog centra, koji će biti "Lidl". 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 14619

Povezane vesti

Povezane teme

lidl

lidl subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.