Komentara: 20
Pregleda: 14732

Gradnja Lidla u Subotici počinje 1. avgusta

14.04.2016. u 16:51h
Izvor: TV Subotica
Gradnja Lidla u Subotici počinje 1. avgusta

Priča o dolasku velikog nemačkog trgovinskog lanca Lidl u Suboticu aktuelna je nekoliko godina, ali je intezivirana 2014. godine, kada je aktuelna gradska vlast preduzela bitne korake za pokretanje investicije, izdavši građevinsku dozvolu. Međutim, menadžment Lidla je tek nakon dobijanja dozvola za planiranih 20 lokacija širom Srbije, odlučio da 1. avgusta ove godine započne sa izgradnjom prvog od dva prodajna centra u Subotici, na uglu ulice Pap Pala i Segedinskog puta.

Iako se zna početak radova na prvom objektu Lidla, datum otvaranja je nepoznanica. Menadžment nemačke kompanije želi da sačeka sa završetkom radova na minimalno 10 lokacija širom Srbije, kako bi ih istovremeno i otvorili. Jedno je sigurno, Subotica će dobiti nov, brendiran lanac marketa, koji u Srbiji uvodi  novi koncept poslovanja, izgleda i donosi brojne druge novine.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 14732

Povezane vesti

Povezane teme

Grad Subotica

lidl

lidl subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.