Komentara: 81
Pregleda: 39960
Foto

I u Subotici otvoren „Lidl“

11.10.2018. u 11:39h > 13:43
Izvor: Subotica.com
Tačno u osam sati ujutru dugonajavljivani market „Lidl“ otvorio je svoja vrata Subotičanima. Na uglu ulica Segedinski put i Pap Pala svečano je pušten u rad diskont koji će po najavama vlasnika ponuditi atraktivnu robu po atraktivnim cenama.
I u Subotici otvoren „Lidl“

Subotički market je jedan od 16 objekata koji su danas počeli da rade širom naše zemlje. Neposredno pre otvaranja ispred objekta okupio se veliki broj građana, koji su želeli da iskoriste akcijske cene pojedinih proizvoda.

- Osim novih radnih mesta, Subotica je ukrašena i jednim velelepnim objektom, mestom za kupovinu i verujem da će građani Subotice biti veoma zadovoljni. U tržišnoj utakmici „Lidl“ ima šta da pokaže i ponudi – naglasio je gradonačelnik Bogdan Laban posle svečanog presecanja vrpce. - Danas smo korak bliže novim evropskim standardima, jer je ovo poznata nemačka kompanija koja ima objekte širom Evrope.

Nekoliko desetina građana pohrlilo je još oko 7 časova da bude među prvima koji će pazariti u novom diskontu u gradu. Već oko 8 časova, kada je i bilo zakazano svečano presecanje vrpce i otvaranje vrata kupcima, kolona zainteresovanih bila je prilično dugačka.

I u Subotici otvoren „Lidl“

I u Subotici otvoren „Lidl“

U subotičkom „Lidlu“ posao je dobilo oko 40 ljudi, a novina je što su cene označene iznad proizvoda. Među najatraktivnijim artiklima danas svakako su bili piletina po ceni od 120 din po kilogramu, zatim banane 60 din, mlečni proizvodi, kućna hemija... Prvi kupac na kasi subotičkog Lidla pazario je tek jednu čokoladu, napominjući da nije želeo da ide kući praznih ruku.

Iz kompanije "Lidl Srbija" napominju da će potrošačima ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine kroz pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda i Lidl brendove koje njihovi potrošači do sada nisu imali prilike da kupuju u Srbiji.

- Asortiman je pažljivo odabran, a kupcima su u ponudi i „Lidl“ brendovi – ističe Boris Fent iz kompanije „Lidl“. - Drago mi je što su nas ovako srdačno dočekali i stvaranju pozitivne klime koja omogućava dobro poslovanje. Zahvalni smo i našim potrošačima koji su nas dugo čekali i prema kojima osećamo najveću odgovornost.

I u Subotici otvoren „Lidl“

I u Subotici otvoren „Lidl“

I u Subotici otvoren „Lidl“

I u Subotici otvoren „Lidl“

Pored Subotice maloprodajni objekti otvoreni su i u Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novoom Sadu, Smederevu, Somboru, Užicu i Šapcu. U sledećoj grupi otvoriće se diskonti u beogradskom naselju Ada, Vršcu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu i Pančevu.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje LIDL prodavnice u Subotici Otvaranje LIDL prodavnice u Subotici Otvaranje LIDL prodavnice u Subotici Otvaranje LIDL prodavnice u Subotici Otvaranje LIDL prodavnice u Subotici Otvaranje LIDL prodavnice u Subotici Otvaranje LIDL prodavnice u Subotici Otvaranje LIDL prodavnice u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 81
Pregleda: 39960

Povezane vesti

Povezane teme

bogdan laban

lidl

lidl subotica

svečano otvaranje

supermarket

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.