Komentara: 28
Pregleda: 17605

Lidl dobio lokacijsku dozvolu - na proleće i građevinska dozvola

14.01.2014. u 16:23h
Izvor: RTV Yueco
Nemački lanac supermarketa “Lidl” najverovatnije će predstojećeg proleća zatražiti građevinsku dozvolu za izgradnju prodajnog objekta u Subotici. Za taj objekat već je izdata lokacijska dozvola i u toku je projektovanje objekta, dok će sam datum izgradnje zavisiti od ambicije ovog lanca da u isto vreme otvori sve planirane objekte u više gradova Srbije.
Lidl dobio lokacijsku dozvolu - na proleće i građevinska dozvola

Predstavnici nemačkog lanca supermarketa “Lidl” pre nekoliko nedelja boravili su u Subotici, a povod posete je realizacija njihove investicije u našem gradu. Kako je rečeno u Gradskoj službi za građevinarstvo, za gradnju objekta već je izdata lokacijska dozvola, a u toku je izrada projektne dokumentacije potrebne za pribavljanje građevinske dozvole.

U ovoj službi očekuju da će ova kompanija na proleće zatražiti dozvolu i početi gradnju, ali da tačan rok zavisi od njihove ambicije da u celoj Srbiji, na odabranim lokacijama, počnu gradnju objekata.

U Regionalnoj privrednoj komori ne očekuju da će dolazak “Lidla” na naše, pa tako i na subotičko tržište, drastično uticati na pad cena kao posledicu tržišne utakmice. Prema mišljenju stručnjaka komore, da bi se tako nešto desilo potrebno da je da u isto vreme više lanaca poput “Lidla” dođu na naše tržište. Tek tada, u borbi za svakog kupca, potrošači mogu osetiti neku korist u smislu primamljivih ponuda kojim bi ih privuklida kod njih potroše svoj novac.

Lidl

Prema ranijim najavama, ovaj trgovinski lanac će otvoriti svoj objekat uz budući ritejl park austrijske Kvintere, na Palićkom putu. U pomenutom ritejl parku, prema najavama, osim “Lidla” biće smeštene prodavnice odeće i obuće poput „Newyorker“-a, „C&A“, „Takko“-a.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 28
Pregleda: 17605

Povezane vesti

Povezane teme

lidl

lidl subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.