Komentara: 34
Pregleda: 21433

Lidl raspisao konkurs za prodavce

09.03.2018. u 15:08h
Izvor: Subotica.com
Kompanija Lidl Srbija raspisala je konkurs za zapošljavanje više od 1000 prodavaca u velikom broju gradova širom Srbije, među kojima je i Subotica. Otvaranje prodavnica biće u dve faze tokom 2018. godine.
Lidl raspisao konkurs za prodavce

Kako se navodi u saopštenju kompanije, Lidl Srbija će budućim kolegama ponuditi konkurentne radne uslove, u pogledu naknade, benefita i radnog okruženja. Prodavci u Lidlu imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu „svaki minut se plaća“.

- Kompanija Lidl, koja je zbog fer odnosa prema zaposlenima u više zemalja nagrađivana kao najpoželjniji poslodavac, će i u Srbiji zaposlenima pružati mogućnost profesionalnog razvoja i napretka – ističu iz Lidl Srbija.

OTVARANJE OBJEKATA U DVE FAZE - Kompanija Lidl planira početak operativnog poslovanja u Srbiji u toku 2018-te godine, otvaranjem između 10 i 20 prodavnica u više gradova istog dana. Bez obzira na to da li je u određenom gradu raspisan konkurs za zapošljavanje ili je u toku gradnja prodavnice, koje će prodavnice biti otvorene u prvom talasu biće naknadno saopšteno. 

U uslovima konkursa navodi se da kandidati treba da poseduju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov.

- U skladu sa Lidlovim jedinstvenim modelom poslovanja, zadaci zaposlenih u prodavnici se ne razdvajaju prema pozicijama, pa prodavci imaju različita zaduženja, od rada na kasi, preko rada u pekari i usluživanja kupaca, do poslova slaganja robe. U sklopu temeljnih priprema za uspešno obavljanje radnih zadataka, Lidl će svim budućim zaposlenima organizovati sveobuhvatnu plaćenu obuku, koja ima za cilj uvođenje u posao i osposobljavanje zaposlenih za rad - stoji u pozivu Lidl Srbija.

Zainteresovani kandidati koji žele da konkurišu za radnu poziciju PRODAVAC mogu se prijaviti putem sajta karijera.lidl.rs.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 34
Pregleda: 21433

Povezana vest

Povezane teme

subotica oglasi

oglasi u subotici

oglasi za posao

lidl

lidl subotica

oglas za posao

zaposlenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.