Komentara: 3
Pregleda: 4047

Futsaleri MESŠC-a upisali dva poraza na SP u Poreču

05.04.2016. u 12:52h > 19:26
Izvor: Subotica.com
Futsaleri MESŠC-a upisali dva poraza na SP u Poreču

Posle prilično ubedljive pobede na startu Svetskog prvenstva koje je juče počelo u Poreču dečaci iz Tehničke škole "Ivan Sarić" danas su ubedljivo poraženi u prvom meču drugog dana od vršnjaka iz Portugala rezultatom 6:1. Rezultat na poluvremenu je bio 2:1 za Portugal.

U ovom meču Subotičani su igrali bez dva važna igrača Pavlovića i Popovića, koji su se povredili na prethodnom meču, a dodatni peh je i odsustvo Stamenkovića koji je morao da pauzira naredni meč zbog parnih kartona.

U drugom meču dana grupe A reprezentativci Srbije su poraženi i od Austrije rezultatom 8:2 (6:2). Protiv favorizovane ekipe i u skladu sa okolnostima čini se da se i nije moglo bolje. Austrijanci su poveli sa 2:0, sredinom prvog dela bilo je 3:2, ali to je bilo sve što su uspeli subotički srednjoškolci da urade u ovakvom sastavu protiv raspoloženog protivnika.

Kako stvari stoje Pavlović zbog natečenog skočnog zgloba će morati da pauzira više dana i za njega je praktično ovo prvenstvo završeno, a medicinski tim će pokušati da oporavi Popovića koji se žalio na probleme sa leđima. Novi na listi povređenih je Stanačev, za sada nije poznato koliko će morati da pauzira. Dobra stvar je da se od narednog meča vraća kapiten Stamenković.

Trećeg dana turnira Srbija će se sastatati sa Brazilom (11h), a zatim i sa Italijom (14h).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4047

Povezane vesti

Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

mešc

futsal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.