Komentara: 1
Pregleda: 3439

Futsaleri MESŠC-a poraženi od Portugala na penale

08.04.2016. u 17:55h > 18:27
Izvor: Subotica.com
U toku je završnica Svetskog prvenstva u futsalu za učenike srednjih škola, a na kojem kao predstavnik Srbije učestvuju dečaci iz Tehničke škole "Ivan Sarić". U borbi za plasman od 9. do 12. mesta danas su poraženi od Portugala posle penala.
Futsaleri MESŠC-a poraženi od Portugala na penale

Srednjoškolci MESŠC-a u borbi za plasman juče su pobedili Hrvatsku, a danas su poraženi od Portugala iako su imali veliku prednost do isključenja golmana Marjana Nikolića. U grupnoj fazi Portuglaci su savladali Srbiju sa 6:1, ali tada je trener ekipe, profesor Nebojša Brešćanski imao problema da sastavi idealnu ekipu zbog povreda i žutih kartona.

Portugalci su u borbi za plasman poveli sa 1:0, Srbija je izjednačila i to je bio rezultat na poluvremenu. U nastavku ekipa iz Subotice je fantastičnom igrom preokrenula i povela sa 1:4, ali nakon isključenja prvog golmana, a zatim i dva sumnjivo dosuđena kaznena udarca, Portugalci su uspeli da nadoknade zaostatak i odvedu meč u penal lutriju.

U regularnom delu meča postignuta su po četiri pogotka, a u penalima su bili uspešniji Portuglaci tek u 10. seriji (10:9) čime su Srbiju poslali u borbu za 11. poziciju na Svetskom prvenstvu.

Protivnik Srbiji sutra će biti Kipar koji je danas poražen od Francuske 9:4.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 3439

Povezane vesti

Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

futsal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.