Komentara: 6
Pregleda: 6152

Futsaleri MESŠC-a savladali vršnjake iz Hrvatske (6:5)

07.04.2016. u 16:50h
Izvor: Subotica.com
Od 3. do 10. aprila u Poreču se održava Svetsko prvenstvo u futsalu za učenike srednjih škola, a na kojem kao predstavnik Srbije učestvuju dečaci iz Tehničke škole "Ivan Sarić". U borbi za plasman od 9. do 15. mesta danas su savladali vršnjake iz Hrvatske.
Futsaleri MESŠC-a savladali vršnjake iz Hrvatske (6:5)

Nakon izuzetne utakmice srpske ekipe u eliminacionoj fazi takmičenja, u borbi za plasman od 9. do 16. mesta pobeđena je Hrvatska rezultatom 6:5 (4:2). čime je ekipa iz Subotice ušla u borbu za plasman od 9. do 12. mesta, a taj duel predstoji već sutra.

Utakmica je počela vođstvom domaćina 0:1, ali je ubrzo ekipa iz Tehničke škole "Ivan Sarić" uzela stvar u svoje ruke i pokazala kako igra u punom sastavu preokrenuvši na 4:1. Do kraja poluvremena domaćin je postigao još jedan gol i na pauzu se otišlo rezultatom 4:2 za Srbiju.

Povratak povređenog Popovića je dao potrebnu sigurnost subotičkoj ekipi u odbrani i njegovim dobrim igrama u defanzivi i asistencijama naša ekipa je pokazala punu svoju snagu. Nastavak igre su domaćini dobili rezultatom 2:3 tako da je konačan rezultat bio 6:5 za Srbiju.

Golove za Srbiju su postigli Bogdan Stamenković (3 gola), Babić (2) i Pavlović (1).

Tokom celog turnira, pa i u ovom meču, značajnu ulogu u odbrani odigrao je i Luka Đurović koji je svojim volšebnim intervencijama davao sigurnost ostatku ekipe.

U daljoj borbi za plasman Srbija će se (kao i u grupnoj fazi) sastati protiv Portugala i biće to prilika da u kompletnijem sastavu pokuša revanširati za poraz u prvom delu. Meč se igra u 14 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 6
Pregleda: 6152

Povezane vesti

Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

futsal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.