Komentara: 12
Pregleda: 5315

Futsaleri MESŠC-a na Svetskom prvenstvu u Poreču

01.04.2016. u 16:05h
Izvor: TV Subotica
Futsaleri MESŠC-a na Svetskom prvenstvu u Poreču

Futsaleri Tehničke škole „Ivan Sarić“, učestvovaće naredne sedmice na Svetskom prvenstvu reprezentacija sastavljenih od učenika iz srenjih škola, koje će se održati u Istarskom gradu Poreču. Očekuje ih izuzetno jaka grupa u kojoj učestvuju Italija, Portugal, Austrija, Mađarska i prošlogodišnji finalista Brazil.

Put do Svetskog prvenstva vodio je futsalere Tehničke škole preko opštinskog, okružnog, međuokružnog i državnog šampionata gde su u finalu poraženi od Tehničke škole iz Vranja nakon izvođenja penala 7:6, dok je u regularnom delu bilo 3:3. Mlade futsalere očekuje težak raspored i put, ali veruju da kao kolektiv mogu ostvariti dobar rezultat. Titulu svetskog prvaka brani reprezentacija Irana.

Futsaleri MESŠC-a na Svetskom prvenstvu u Poreču

Plasman mladih futsalera na SP je veliki uspeh za školu, grad i državu. Subotica, i ovim sportskim uspehom opravdava krilaticu „Grad sporta“,  i pokazuje da  sport ima veoma bitnu ulogu u pravilnom razvoju mladih ljudi na teritoriji našeg grada.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 12
Pregleda: 5315

Povezane vesti

Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

futsal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.