Komentara: 1
Pregleda: 4634

Koncert Jasne Jovićević i Zorana Dukića večeras u parku u Gajevoj ulici

16.09.2020. u 14:25h
Izvor: Subotica.com
U okviru projekta "Kvartitura 2020", muzički duo koji čine Jasna Jovićević i Zoran Dukić nastupiće večeras, 16. septembra, u parku Ćirila i Metodija na početku Gajeve ulice (MZ "Novo selo"), s početkom u 18 časova.
Koncert Jasne Jovićević i Zorana Dukića večeras u parku u Gajevoj ulici

Projekat "Kvartitura 2020" sprovodi Udruženje građana "Klara i Rosa" uz podršku Trag fondacije, s ciljem da se nizom kulturnih događaja promoviše novoformirani Centar za savremenu kulturu i umetnost Subotice, koji predstavlja savez oko desetak udruženja i pojedinaca iz našeg grada.

Do sada je u okviru projekta održan koncert subotičkih bendova "Stroberiz" i "Wooden Ambulance" na Prozivci, realizovane su radionice pevanja i muzike u Keru i Teslinom naselju, kao i muzičko-poetski performans trupe "kArc" na Paliću, a večeras je na redu koncert Jasne Jovićević i Zorana Dukića u Novom Selu.

Muzika koju ovaj duo iz Subotice izvodi je eksperiment, interaktivna razmena ideja sa naglaskom na džez, drevne sanskritske mantre i balkanske elemente, te vežbanje i igranje sa zvučnom akustikom. Organizatori koncerta apeluju na posetioce da se prilikom nastupa pridržavaju propisanih epidemioloških mera.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4634

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

mz novo selo

jasna jovićević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.