Komentara: 0
Pregleda: 1620

Koncert slobodne forme večeras u Dudovoj šumi

25.09.2020. u 17:33h
Izvor: Subotica.com
U okviru projekta "Kvartitura 2020", koncert slobodne forme u produkciji Centra za savremenu kulturu i umetnost Subotice održaće se večeras, 25. septembra, u parku Dudova šuma, s početkom u 18 časova.
Koncert slobodne forme večeras u Dudovoj šumi

Projekat "Kvartitura 2020" sprovodi Udruženje građana "Klara i Rosa" uz podršku Trag fondacije, s ciljem da se nizom kulturnih događaja promoviše novoformirani Centar za savremenu kulturu i umetnost Subotice, koji predstavlja savez oko desetak udruženja i pojedinaca iz našeg grada.

Večerašnji koncert, koji organizatori najavljuju kao igru, eksperiment, improvizaciju, dijalog, razmenu kroz zvuk i doživljaj, predstavlja završnu aktivnost projekta, u okviru kojeg su tokom septembra realizovani nastupi bendova "Stroberiz" i "Wooden Ambulance" na Prozivci, radionice pevanja i muzike u Keru i Teslinom naselju, muzičko-poetski performans trupe "kArc" na Paliću, koncert Jasne Jovićević i Zorana Dukića u Novom Selu, te projekcija filma "Letnji bioskop" u Kertvarošu.

- Centar za savremenu kulturu i umetnost nastao je iz potrebe da se u Subotici osnaži nezavisna kulturna scena i savremeno stvaralaštvo. Zalažemo se za učenje, saznavanje, otkrivanje novih modela življenja i interakciju sa autentičnim pojedincima u oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja - navode iz Centra. - Pozivamo sve zainteresovane nezavisne umetnike i umetnička udruženja, zainteresovane volontere ili privatne kompanije da nam se priključe i podrže ideju osnivanja polivalentnog kulturnog centra u Subotici.

Organizatori apeluju na posetioce da se na večerašnjem koncertu pridržavaju propisanih epidemioloških mera.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1620

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

dudova šuma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.