Komentara: 1
Pregleda: 634

Kvartitura 2020 - Jasna Jovićević i Zoran Dukić

16. septembar 2020. u 18:00 časova
Ostale lokacije Više detalja

U sredu, 16. septembra 2020. godine, u parku Ćirila i Metodija (početak Gajeve ulice), sa početkom u 18h, održaće se koncert Jasne Jovićević i Zorana Dukića.

To je eksperiment, interaktivna razmena ideja sa naglaskom na jazz, drevne sanskritske mantre i balkanske elemente, vežbanje i igranje sa zvučnom akustikom. Jasna Jovićević (saksofoni, flaute, perkusije) nastupa na prestižnim festivalima u regionu.

Zahvaljujemo kompanijama iz Subotice koje su učešćem iz svojih delatnosti podržale projekat: Smart Agency Serbia, Dielle Design & Print Studio, Infostud grupa, Sito Štampa Idea Print Studio Subotica, Studio Present, Pro-Bag, Reklamni materijal od Scenso DOO - U službi Vašeg brenda.
Molimo vas da se pridržavate propisanih bezbednosnih pravila povodom COVID 19 zdravstvene situacije.

U septembru kulturni događaji gostuju u vašem kvartu! Kvartitura 2020 je skup kulturnih dešavanja kojim se promoviše savremena kulturna scena u gradu i novoformirani savez udruženja i pojedinaca Centar za savremenu kulturu i umetnost Subotice. Organizator programa je UG „Klara i Rosa“ a uz podršku programa Aktivne zajednice Trag fondacije.

Kvartitura 2020 - Jasna Jovićević i Zoran Dukić
Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.