Komentara: 9
Pregleda: 7672

Prikupljanje poreskih prijava - raspored po mesnim zajednicama

20.03.2014. u 20:29h
Izvor: Radio Subotica
U prvom krugu obilaska mesnih zajednica radi prikupljanja poreskih prijava za utvrdjivanje poreza na imovinu za nepokretnosti, službenici lokalne poreske administracije sutra će od 8 do 15 časova biti u mesnim zajednicama Makova sedmica, Mali Radanovac, Radanovac, Željezničko naselje i Dudova šuma.
Prikupljanje poreskih prijava - raspored po mesnim zajednicama

U mesnim zajednicama mogu se i dobiti poreske prijave i pomoć pri popunjavanju. Prilikom podnošenja prijava, potrebno je poneti ličnu kartu i dokument o sticanju prava na nepokretnostima, kao što je kupoprodajni ugovor, dok je za poljoprivredno zemljište neophodno poneti izvod iz katastra, koji ne mora biti nov.

Poreske prijave, na srpskom, hrvatskom ili madjarskom jeziku, mogu se uzeti i sa zvaničnog sajta grada, u Uslužnom centru ili u Službi poreske administracije, na I spratu Gradske kuće, gde se takodje primaju poreske prijave za utvrdjivanje poreza na imovinu.

Služba će organizovati i drugi krug obilaska mesnih zajednica u aprilu, maju i junu. Rok do kada gradjani Subotice imaju obavezu da podnesu poreske prijave za utrdjivanje poreza na imovinu za nepokretnosti ističe 30. juna. Ova obaveza važi za sve obveznike koji ne vode poslovne knjige.

Prilog: Spisak mesnih zajednica u kojima će se prikupljati poreske prijave (PDF)

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 4 nedelje
Komentara: 9
Pregleda: 7672

Povezane vesti

Povezane teme

porez na imovinu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.