Komentara: 18
Pregleda: 6567

Imovinu prijavilo oko 26.000 građana

27.03.2014. u 15:19h
Izvor: RTV City
Na osnovu broja podnesenih poreskih prijava, lokalna samouprava je donela odluku da rok za prijavu imovine građana pomeri sa kraja marta na kraj juna meseca. Za sada, imovinu je prijavilo oko 26.000 građana, što je oko 20 procenata od procenjenog broja. Ocena je da je prethodni rok kratak, jer poresko očekuje oko 100.000 prijava obveznika.
Imovinu prijavilo oko 26.000 građana

Kako bi brže i efikasnije obavili posao u zadatom roku, radnici poreske službe prikupljaju prijave i po mesnim zajednicama. Šef službe lokalne poreske administracije, Anka Trifunović, naglasila je da građani ne moraju da vade list nepokretnosti iz Katastra, dovoljno je da znaju broj parcele i na njihovom sajtu dobiju potreban dokumenat u elektronskom obliku bez nadoknade.

Utvrđeni rok za podnošenje poreskih prijava je 30. jun, a ove godine naplata poreza na imovinu će se vršiti parcijalno. Već početkom maja, na adrese građana stići će prva poreska rešenja.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 18
Pregleda: 6567

Povezane vesti

Povezane teme

porez na imovinu u subotici

porez na imovinu

plaćanje poreza

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.