Komentara: 100
Pregleda: 39813

Preminuo pretučeni 55-godišnjak

05.02.2016. u 16:50h
Izvor: Subotica.com
Zoltan Bukovac, 55-godišnjak koji je brutalno pretučen u naselju Kertvaroš u noći između 13. i 14. januara podlegao je povredama u subotičkoj Opštoj bolnici, saznaje sajt Subotica.com
Preminuo pretučeni 55-godišnjak

Teške telesne povrede opasne po život Bukovcu su nanela osmorica muškaraca mlađe dobi, od kojih je sedmoro punoletnih privedeno i trenutno se nalaze u pritvoru pod sumnjom da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju, dok je protiv maloletne osobe podnesena krivična prijava po istom osnovu.

Zoltan Bukovac je u kritičnom stanju iz subotičke bolnice tokom jutra (14. januar) transportovan u Urgentni centar u Novom Sadu. Lekari novosadskog UC su se nedelju dana borili za njegov život, stanje mu se stabilizovalo pa je vraćen na intenzivnu negu u Opštu bolnicu u Suboticu, i dalje sa povredama opasnim po život.

Iz istog izvora saznajemo da je Bukovac primljen 22. januara u Službu za anesteziju i intezivnu terapiju, bio je na aparatima za mehaničku ventilaciju, ali je 3. februara u 23,05 časova preminuo od komplikacija nastalih usled povreda. Zbog navedenih okolnosti biće obavljena sudska obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 100
Pregleda: 39813

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.