Komentara: 105
Pregleda: 60011

Uhapšeno sedmoro zbog pokušaja ubistva 55-godišnjeg muškarca

14.01.2016. u 11:32h > 16:21
Izvor: Subotica.com
Kako saznajemo napadnut je 55-ogodišnji Z.B. iz Subotice kojeg u tokom proslave Pravoslavne Nove godine u jednom manjem subotičkom ugostiteljskom objektu u Kertvarošu napalo više mlađih osoba uzrasta od 17 do 23 godine i tom prilikom mu naneli teške povrede glave i lom rebara.
Uhapšeno sedmoro zbog pokušaja ubistva 55-godišnjeg muškarca

Našoj redakciji javila se i supruga nastradalog sugrađanina koja nam je potvrdila ovaj događaj, navodeći da se njen suprug tamo našao sasvim slučajno, kada je oko 23,15 vlasnik obližnjeg lokala, koji se nalazi iza kluba "Galija", bežao od grupe mladića, a nakon što je meta grupe uspela da pobegne nastradao je onaj koji je želeo da ih rastavi i spreči sukob.

- "Suprug je izašao da mi otvori kapiju, nije bio na dočeku Nove godine. Kroz otvorenu kapiju utrčao je vlasnik obližnjeg kafića, kojeg je napala banda, vlasnik kafića ušao je i zaključao se u našoj zgradi, dok su junaci ubijali mog supruga, slomili mu kičmu, rebra i glavu!" - ispričala nam je supruga teško nastradalog sugrađanina

U javnosti su se pojavile špekulacije da je u pitanju obračun u klubu "Galija" ali kako smo saznali od vlasnika lokala i obezbeđenja koje je to veče bilo zaduženo za bezbednost gostiju, incident nisu izazvali njihovi gosti, štaviše za taj slučaj su saznali tek kasnije. Iz Galije ističu da kod njih nije bilo nikakvih problema, gosti su bili veseli i dobro raspoloženi.

U saopštenju Policijske uprave u Subotici navodi se da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili sedam osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju, dok će protiv jednog maloletnika biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Po nalogu tužioca, zadržavanje do 48 časova određeno je za: M. B. P. (1996), S. L. (1993), M. P. (1994), M. S. (1996), S. N. (1997), O. P. (1996) i  L. T. (1993), svi iz Subotice.

Oni se terete da su sinoć, fizički napali 55-godišnjeg muškarca i naneli mu teške telesne povrede opasne po život, konstatovane u Opštoj bolnici u Subotici. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Subotici.

Z.B. je nakon ukazane medicinske pomoći u Opštoj bolnici u Subotici hitno prebačen u novosadski Urgentni centar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 105
Pregleda: 60011

Povezane vesti

Povezane teme

Policija Subotica

hapšenje

mz kertvaroš

nasilništvo

nasilničko ponašanje

nasilje

nanošenje teških telesnih povreda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.