Komentara: 0
Pregleda: 4005

Održano drugo kolo dečjih igara bez granica

14.10.2012. u 12:43h
Održano drugo kolo dečjih igara bez granica

Na bazenu „Prozivka” tokom oktobra i novembra održavaju se Dečje igre bez granica na kojima će učestvovati deca nižih razreda iz 21 osnovne škole sa teritorije Subotice.

U cilju negovanja novih vrednosti i obogaćivanja sadržaja u Sportsko rekreacionom centru „Prozivka” kroz ovaj projekat biće pružena prilika deci da se zabave i druže, ali i da se više aktiviraju i igraju.

Nosilac projekta „Dečje igre bez granica” je gradska uprava, a partneri su Udruženje građana „SuTeam” i SRC „Prozivka”.

Juče u poslepodnevnim časovima u sportsko-rekreativnom centru "Prozivka" nastavljeno je takmičenje učenika nižih razreda subotičkih osnovnih škola i tom prilikom takmičili su se učenici osnovnih škola "Bosa Milićević" iz Novog Žednika, "Pionir" iz Starog Žednika i "Hunjadi Janoš" iz Čantavira.

Dečje igre bez granica (2. kolo)

Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo)
Pogledaj ostale fotografije

Dečje igre bez granica na bazenu

Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4005

Povezane vesti

Povezane teme

bazen prozivka

sportsko rekreativni centar prozivka

suteam

dečje igre bez granica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.