• Pregleda: 3266

Četvrto kolo dečjih igra bez granica

Na bazenu „Prozivka” tokom oktobra i novembra održavaju se Dečje igre bez granica na kojima će učestvovati deca nižih razreda iz 21 osnovne škole sa teritorije Subotice. Sutra se takmičenje nastavlja četvrtim kolom.
Četvrto kolo dečjih igra bez granica

Takmičenje subotičkih osnovaca se nastavlja sutra (27. oktobra) od 18 časova na malom bazenu u okviru kompleksa Sportsko rekreativnog centra "Prozivka".

Ove subote se takmiče osnovne škola "Kizur Ištvan", "Ivan Milutinović" i "Majšanski put". 

Mališani koji su do sada učestvovali u ovom takmičenju, bodreni od strane roditelja su, pokazali snalažljivost, borbenost i timski rad.

Takmičenje vode instruktori SuTeam – škole sporta koji su ujedno i arbitri rivalima tokom nadmetanja.

povezane teme

2
З Odgovori
Обрени-окрени како год најинтереснатније су слике биле са првог такмичења. Бар до сада.
Ankica Odgovori
Mnogo mi se dopadaju ove igre. Zabavno je i veselo. Međutim imam primedbu (nije zlonamerna) koju bi organizatori za sledeću godinu morali uzeti u obzir. Naime:
1. SVAKI uče(s)nik MORA učestvovati i u plivanju, a ne samo da sakuplja lopte, pločice i sl.po principu prve igre sklapanje puzla.Učesnici očekuju i plivanje, jer oni su prevashodno zato i došli i zato i izabrani u svojim školama.
2. SVE učitelje "udaljiti" od dece i sve ekipe staviti u ravnopravan položaj ( na snimcima se tačno vidi kako su neki učitelji dobrano pomagali- reč je o matematičkom zadatku)
Ali sve u svemu, pohvala za ideju i organizatore.Ponoviti i na proleće da deca uživaju što više!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.