Komentara: 0
Pregleda: 2817

Treće kolo dečjih igara bez granica

19.10.2012. u 14:17h
Treće kolo dečjih igara bez granica

Na bazenu „Prozivka” tokom oktobra i novembra održavaju se Dečje igre bez granica na kojima će učestvovati deca nižih razreda iz 21 osnovne škole sa teritorije Subotice.

Takmičenje subotičkih osnovaca se nastavlja sutra (20. oktobra) od 18 časova na malom bazenu u okviru kompleksa Sportsko rekreativnog centra "Prozivka".

Da podsetimo, počevši od 6. oktobra pa u narednih 5 subota učenici 21 osnovne škole sa teritorije grada Subotice takmičiće se u igrama u vodi.

Mališani koji su do sada učestvovali u ovom takmičenju, bodreni od strane roditelja su, pokazali snalažljivost, borbenost i timski rad.

Takmičenje vode instruktori SuTeam – škole sporta koji su ujedno i arbitri rivalima tokom nadmetanja.

Ove subote se takmiče osnovna škola Miroslav Antić sa Palića, osnovna škola Petefi Šandor iz Hajdukova i osnovna škola Jovan Mikić iz Subotice.

Dečje igre bez granica (2. kolo)

Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo) Dečje igre bez granica (2. kolo)
Pogledaj ostale fotografije

Dečje igre bez granica na bazenu

Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu Dečje igre bez granica na bazenu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2817

Povezane vesti

Povezane teme

bazen prozivka

suteam

dečje igre bez granica

suteam škola sporta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.