Komentara: 6
Pregleda: 8110

Milan Vučković novi predsednik SDŽ "Spartak", Iso Planić predsednik Skupštine

27.06.2016. u 17:08h
Izvor: Subotica.com
Na juče održanoj sednici Skupštine Sportskog društva željezničara "Spartak" usvojen je godišnji izveštaj o radu, kao i finansijski izveštaj, a na kraju je održan i izbor za predsednika sportskog društva i Skupštine.
Milan Vučković novi predsednik SDŽ "Spartak", Iso Planić predsednik Skupštine

Nakon neopozive ostavke dosadašnjeg predsednika, nekadašnjeg odbojkaškog reprezentativca Đule Meštera, Skupština je morala je da nađe zamenu na čelu SD, baš kao i u slučaju predsednika Skupštine, mesto koje je ostalo upraženjeno nakon iznenade smrti dugogodišnjeg sportskog radnika Saše Jevremova.

Na izbornoj skupštini članovi su za novog predsednika Upravnog odbor SDŽ "Spartak" izabrali Milana Vučkovića, dosadašnjeg predsednika Skupštine ovog SD, dok je za novog predsednika Skupštine poverenje dato Isi Planiću.

Milan Vučković je dugogodišnji sportski radnik, privrednik i funkcioner, trenutno obavlja i funkciju predsednika Teniskog kluba "Spartak", dok je Iso Planić predsednik Planinarskog saveza Vojvodine i direktor Politehničke škole Subotica.

Da podsetimo Mešter je ostavku podneo početkom aprila, navodeći razloge kao privatni. Proslavljeni odbojkaški reprezentativac je na funkciju predsednika SDŽ "Spartak" stupio sredinom septembra 2014. godine, zajedno sa Sašom Jevremovim, dugogodišnjim sportskim radnikom, koji je imenovan na funkciju predsednika Skupštine društva. Nažalost Jevremov je posle nepunih godinu dana rada na ovoj funkciji iznenada preminuo.

Sportsko društvo "Spartak" iz Subotice, jedno od najbrojnijih i najtrofejnijih društava u našoj zemlji, u maju prošle godine obeležilo je 70 godina postojanja, a na svečanoj akademiji zaslužni sportisti i sportski radnici dobili su priznanja za svoj rad i sportske rezultate.  Više o ovome pogledajte u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 8110

Povezane vesti

Povezane teme

milan vučković

iso planić

đula mešter

sportsko društvo spartak

saša jevremov

sportsko društvo železničara spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.