• Pregleda: 2892

Milan Vučković novi predsednik Skupštine Sportskog društva "Spartak"

Milan Vučković novi predsednik Skupštine Sportskog društva "Spartak"

U trofejnoj sali Sportskog saveza Subotice u nedelju je održana vanredna sednica Skupštine Sportskog društva železničara "Spartak" na kojoj je jedina tačka dnevnog reda bilo imenovanje novog predsednika Skupštine ovog sportskog društva.

Izbor novog predsednika usledio je nakon iznenadne smrti dugogodišnjeg sportskog radnika Saše Jevremova koji je na čelu Skupštine ovog društva proveo nešto manje od godinu dana.

Na vanrednoj sednici prisustvovala su 22 člana SDŽ "Jovan Mikić Spartak" koji su jednoglasno za novog predsednika izabrali dugogodišnjeg sportskog radnika Milana Vučkovića, koji u sportu vrši funkciju predsednika Tenis kluba "Spartak".

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
ffilozoff Odgovori
Nikad cuo...
sloba958 Odgovori
Srećno
drapo Odgovori
Ko je Milan Vučković ? Bivši sportista, sudija, sportski radnik ili još jedan od onih koji za sitne pare kupuju sportsku slavu i poene za stranačku fotelju kao i mnogi prije njega !!!
biberpapar Odgovori
Sramota.........Sramota...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.