Komentara: 20
Pregleda: 9048

Đula Mešter podneo ostavku na mesto predsednika SDŽ "Spartak"

17.04.2016. u 12:58h
Izvor: Subotica.com
Kako saznajemo Đula Mešter podneo je ostavku na mesto predsednika Sportskog društva "Spartak", a razloge je naveo kao privatne. U narednom periodu ostaje da se imenuje novi vršilac funkcije predsednika subotičkog SD.
Đula Mešter podneo ostavku na mesto predsednika SDŽ "Spartak"

Proslavljeni odbojkaš je po završetku bogate sportske karijere prihvatio da bude funkcioner i to upravo na čelu Sportskog društva železničara "Spartak", u gradu u kojem je rođen i započeo svoje prve sportske korake.

Đula Mešter je na funkciju predsednika SDŽ "Spartak" stupio sredinom septembra 2014. godine, zajedno sa Sašom Jevremovim, dugogodišnjim sportskim radnikom, koji je imenovan na funkciju predsednika Skupštine društva. Nažalost Jevremov je posle nepunih godinu dana rada na ovoj funkciji iznenada preminuo.

Prilikom predstavljanja novog rukovodstva, na čijem su čelu bili Mešter i Jevremov, rečeno je da će novi tim sa svojih 25 članova raditi na poboljšanju uslova za njihov rad, kao i sistematsku brigu o razvoju subotičkog sporta.

Kako saznajemo Đula Mešter je svoju neopozivu ostavku na mesto predsednika SDŽ "Spartak" pismeno podneo Upravnom odboru u petak, 8. aprila. Kao razlog napuštanja naveo je - privatni. Za sada nije poznato ko bi mogli da budu kandidati za naslednike Meštera i Jevremova, kao ni kada bi se odlučivalo o ovom pitanju.

Sportsko društvo "Spartak" iz Subotice, jedno od najbrojnijih i najtrofejnijih društava u našoj zemlji, u maju prošle godine obeležilo je 70 godina postojanja, a na svečanoj akademiji zaslužni sportisti i sportski radnici dobili su priznanja za svoj rad i sportske rezultate.  Više o ovome pogledajte u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 20
Pregleda: 9048

Povezane vesti

Povezane teme

đula mešter

sportsko društvo spartak

sportsko društvo železničara spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.