Komentara: 10
Pregleda: 7413

Preminuo Saša Jevremov, istaknuti sportski radnik

21.08.2015. u 12:12h
Izvor: Subotica.com
Juče je u 49. godini života preminuo Saša Jevremov, istaknuti sportski radnik, predsednik Skupštine Sportskog društva "Spartak" i dugogodišnji rukovodilac Rvačkog kluba "Spartak".
Preminuo Saša Jevremov, istaknuti sportski radnik

Saša Jevremov rođen je 31. jula 1967. godine, rvanjem se bavio još od rane mladosti, a svoju prvu titulu osvojio je u juniorskom rangu na državnom prvenstvu. Po završetku karijere aktivnog sportiste Saša je pored brojnih drugih obaveza nastavio da bude deo rvačkog sporta, njegovog matičnog kluba Spartaka, uz legende ovog trofejnog kluba.

Na funkciju predsednika Skupštine SD "Spartak" izabran je sredinom septembra prošle godine, rame uz rame sa proslavljenim odbojkašem Đulom Mešterom. Jevremov je bio i direktor preduzeća "Fineko CS", ovlašćeni računovođa, ovlašćeni revizor, ovlašćeni interni revizor, stalni sudski veštak za ekonomsko-finansijsku oblast.

Sahrana će se obaviti u subotu na groblju u Aleksandrovu sa početkom u 12,30 časova, a od 10 časova u Velikoj većnici biće održana komemoracija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 7413
Povezane teme

saša jevremov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.