Komentara: 45
Pregleda: 17306

Konačno! Zeleno trepćuće svetlo na semaforima u Subotici

13.05.2015. u 16:29h
Izvor: Subotica.com
Na subotičke raskrsnice posle kamera na nafrekventnijim raskrsnicama konačno je usvojena Odluka o implementaciji sistema trepćućeg zelenog svetla na semaforima. Od naredne srede pa sve do ponedeljka ova opcija će se implementirati na glavnoj saobraćajnici od Beogradskog puta, preko ulica Maksima Gorkog prema Paliću i sve do isključenja na autoput.
Konačno! Zeleno trepćuće svetlo na semaforima u Subotici

Na osnovu preporuke Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Subotice, JP „Direkcija za izgradnju grada Subotice„ donela je odluku za uvođenje trepćućeg  zelenog svetla počevši od srede, 20. maja, i to po sledećem rasporedu:

Radovi na uvođenju novog sistema u signalizaciji počeće u narednu sredu (20. maj) od Beogradskog puta, odnosno od raskrsnica sa ulicama Aksentija Marodića, Izvorska, Bajnatska, Nade Dimić, Blaška Rajića, Kumičićeva i na semaforu kod Medicinske škole.

Narednog dana (četvrtak, 21. maj) prelazi se na pravac kroz ulicu Maksima Gorkog i to raskrsnice koje se ukrštaju sa Zagrebačkom, Harambašićevom, Matije Gupca, Štrosmajerovom, Braće Radić i Senćanskim putem.

U petak se nastavlja implementacija na Segedinskom putu od raskrsnica sa ulicama Pap Pala, Ante Parčetića, Kizur Ištvana, Bože Šarčevića, Đorđa Natoševića, Partizanskih baza i Magnetna polja.

U ovoj fazi radovi na podešavanju "trepćućeg zelenog svetla" na svetlosnoj signalizaciji završiće se u ponedeljak, 25. maja i to na Horgoškom putu (Palić) na raskrsnicama sa ulicom  Jožefa Hegediša, glavni ulaz parka na Paliću, Splitska Aleja, Kanjiški put.

Iz Direkcije za izgradnju mole sve učesnike u saobraćaju da na navedenim raskrsnicama  u danima izvođenja radova usklade svoje kretanje sa uslovima, a potom i obrate pažnju na aktiviranu opciju "trepćuće zeleno svetlo".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 45
Pregleda: 17306

Povezane vesti

Povezane zviždaljke

Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

semafor

trepćuće svetlo

zeleno trepćuće svetlo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.