Komentara: 4
Pregleda: 4773

Izbori za članove Saveta mesnih zajednica 7. jula

06.06.2019. u 17:38h
Izvor: Subotica.com
Predsednik Skupštine grada, Tivadar Bunford, doneo je odluku o raspisivanju izbora za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji Grada Subotice, koji će se održati 7. jula. Odluka je doneta juče, 5. juna, od kada teče rok za sprovođenje izbornih radnji.
Izbori za članove Saveta mesnih zajednica 7. jula

Pravo da bira i da bude izabran u Savet mesne zajednice ima svaki poslovno sposoban građanin, sa prebivalištem na području mesne zajednice za koju se biraju članovi Saveta, a koji je navršio 18 godina. Interno raseljena lica koja imaju prebivalište na teritoriji Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija, a boravište na teritoriji Grada Subotice, nemaju biračko pravo na ovim izborima.

Iz Gradske uprave pozivaju sve punoletne građane da izvrše uvid u deo Jedinstvenog biračkog spiska za Grad Suboticu, prilikom čega mogu zatražiti upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku svojih podataka u spisku, uz prikaz važeće lične karte, najkasnije do 28. juna u 12 časova, kada se zaključuje. Po zaključenju dela Jedinstvenog biračkog spiska, nije moguće uneti nikakve promene.

U Subotici, Bikovu, Maloj Bosni i Kelebiji građani mogu doći na uvid svakog radnog dana od 7 do 16 časova, a subotom od 8 do 12 časova, u prostorijama Sekretarijata za opštu upravu i zajedničke poslove Gradske uprave (Gradska kuća, II sprat, kancelarija 215).

Za ostala naseljena mesta na teritoriji grada, uvid se može obaviti u prostorijama mesnih kancelarija i to u Bajmoku i Mišićevu utorkom, sredom i petkom od 7 do 15 časova, u Čantaviru, Višnjevcu i Bačkom Dušanovu svim danima osim utorkom od 7 do 15 časova, na Paliću, Šupljaku, Hajdukovu i Bačkim Vinogradima svakog dana od 7 do 15 časova, u Donjem i Gornjem Tavankutu i Ljutovu ponedeljkom i četvrtkom od 7 do 15 časova, a u Starom i Novom Žedniku i Đurđinu utorkom i četvrtkom, od 7 do 15 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4773

Povezane vesti

Povezane teme

Izbori za mesne zajednice

Izbori u Subotici

izbori u mesnim zajednicama

tivadar bunford

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.