Komentara: 16
Pregleda: 6756

Proglašene izborne liste za članove Saveta mesnih zajednica

27.06.2019. u 11:43h
Izvor: TV Subotica
Izborne radnje za izbore za članove Saveta mesnih zajednica protiču bez nepravilnosti i u najboljem redu, u skladu s predviđenim rokovima, izjavio je za TV Subotica Nenad Kozomora, predsednik Izborne komisije Grada Subotice.
Proglašene izborne liste za članove Saveta mesnih zajednica

Na izborima koji će se održati 7. jula, u 37 mesnih zajednica na 103 biračka mesta, pravo glasa imaće oko 130.000 građana, dok će se tačan broj utvrditi ovih dana, pojasnio je predsednik Izborne komisije Grada Subotice i istakao da je rok za podnošenje izbornih lista istekao 20. juna u ponoć.

- Na svih 37 biračkih mesta podnete su izborne liste, od toga su koalicija Srpske napredne stranke i Savez vojvođanskih Mađara podneli u svih 37 mesnih zajednica svoje izborne liste, proglašeno je osam izbornih lista Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, zatim pet izbornih lista Lige socijaldemokrata Vojvodine, pet izbornih lista Socijalističke partije Srbije, Pokret Snaga Srbije Bogoljub Karić dve izborne liste i Savez bačkih Bunjevaca tri izborne liste - izjavio je Nenad Kozomora.

Proglašene izborne liste za članove Saveta mesnih zajednica

On je dodao da je rok za utvrđivanje zbirnih lista istekao juče u ponoć, kao i za utvrđivanje stalnog sastava biračkog odbora. Prošireni sastav biračkog odbora utvrdiće se do 1. jula, dok će u periodu od 4. jula od ponoći, do 7. jula do 20 časova biti izborna tišina.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 6756

Povezane vesti

Povezane teme

Izbori za mesne zajednice

izbori u mesnim zajednicama

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.