• Pregleda: 5463

Proglašene izborne liste za članove Saveta mesnih zajednica

Izborne radnje za izbore za članove Saveta mesnih zajednica protiču bez nepravilnosti i u najboljem redu, u skladu s predviđenim rokovima, izjavio je za TV Subotica Nenad Kozomora, predsednik Izborne komisije Grada Subotice.
Proglašene izborne liste za članove Saveta mesnih zajednica

Na izborima koji će se održati 7. jula, u 37 mesnih zajednica na 103 biračka mesta, pravo glasa imaće oko 130.000 građana, dok će se tačan broj utvrditi ovih dana, pojasnio je predsednik Izborne komisije Grada Subotice i istakao da je rok za podnošenje izbornih lista istekao 20. juna u ponoć.

- Na svih 37 biračkih mesta podnete su izborne liste, od toga su koalicija Srpske napredne stranke i Savez vojvođanskih Mađara podneli u svih 37 mesnih zajednica svoje izborne liste, proglašeno je osam izbornih lista Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, zatim pet izbornih lista Lige socijaldemokrata Vojvodine, pet izbornih lista Socijalističke partije Srbije, Pokret Snaga Srbije Bogoljub Karić dve izborne liste i Savez bačkih Bunjevaca tri izborne liste - izjavio je Nenad Kozomora.

On je dodao da je rok za utvrđivanje zbirnih lista istekao juče u ponoć, kao i za utvrđivanje stalnog sastava biračkog odbora. Prošireni sastav biračkog odbora utvrdiće se do 1. jula, dok će u periodu od 4. jula od ponoći, do 7. jula do 20 časova biti izborna tišina.

Izvor: TV Subotica

povezane teme

16
Radiša Odgovori
Bojkot!Nemojte im davati legitimitet.
MA DA
Druže, bojkotom ćeš dobtiti isto ovo, samo sa još većim brojem glasova, odnosno jačim procentom od ukupne izlaznosti, pa ćeš u narednom periodu da slušaš kako ih podržava 80% građana.

Zašto? Zato što ovi što nisu za SNS neće izaći, ovi što su za SNS će glasati za SNS, i možda će neko glasati za ostale. I onda dobijaš gore navedenu situaciju.
Овца за шишање Odgovori
Како је све то идилично у демократији која цвета. Бар ћемо знати све истинске прирепке ове власти.
Konel Odgovori
Moj glas je glas za listu SNS-SVM
Овца за шишање
А, зашто, побогу, пријатељу?!
Pluto Odgovori
Koji izbori? Za čega? SVM i SNS .najgora kombinacija. Zadnji nek ugasi svetla.
Mauzer Odgovori
Gledajuci zadnji popis stanovnistva Grada Subotice i ostale izvore Grad Subotica se vodi negde oko 104000 do 1100000 hiljada stanovnika,znajuci da je veoma veliki broj sugradjana napustilo zemlju nije mi jasni kako pravo glasa ima oko 130000 hiljada gradjana,a gde su tu jos maloletna deca jer i ona su ulazila u popis.
Boris
Zato što si zaboravio sva ostala prigradska mesta: Bajmok, Čantavir, Tavankut i da ne nabrajam dalje.
Ni Vucic, ni SzS, vec Narodni…
Zaboravio si mrtve, oni ne izlaze na popis, ali redovno glasaju.
Alas Odgovori
Izaći, ne bojkotovati i govoriti moj glas ne znači ništa. To je najgore.
Vesko Odgovori
Glasati treba, samo ne za ove.
n Odgovori
ovo je zagrejavanje za sledecu godinu. Kozomora je jedan od boljih .... u okviru SNS.
Sps Odgovori
Šta je sa pokretom nisu sakupili potpise . A presednik iz su je u dubaiju
PSS-BK Odgovori
Konacno neko ko moze da pomogne ovom narodu! Konacno neko ko je ostvaren a ne da se ostvaruje kada dodje na vlast! Neko ko je dokazan i priznat u celom svetu i neko ko nam jedini moze obezbediti iskren kontakt sa Rusijom!
savetnik Odgovori
Ko što reče KONEL: "Moj glas je glas za listu SNS-SVM"
Žutaći, Dveri i slični neučešćem na izborima prikrivaju svoju malobrojnost, nedostatak kadrova i nesposobnost da se organizuju za najobičnije izbore za MZ. A ti izbori su itekako važni za obične građane i poboljšanje uslova života na svojoj teritoriji (kanalizacija, asfaltiranje ulica, autobuske linije, dečija igrališta ...). Politički laici su progutali priču o bojkotu izbora. Koliko čovek mora biti glup i ostrašćen da to ne vidi i ne shvati ... ????
Nikolai Sokolov
@savetnik:
Колико тек човек мора бити глуп да гласа за СНС-СВМ?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.