Komentara: 3
Pregleda: 2012

Fudbaleri Spartaka večeras dočekuju ekipu Mačve

14.08.2017. u 11:37h
Izvor: Subotica.com
Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi novi je izazov. U 5. kolu Super lige Srbije u goste im dolazi novajlija u najvišem nacionalnom rangu takmičenja, Mačva iz Šapca.
Fudbaleri Spartaka večeras dočekuju ekipu Mačve

Obe ekipe su odlično startovale u prvenstvu, pa će ljubitelji fudbala imati šta da vide večeras od 20 časova na Gradskom stadionu gde će se igrati derbi za prestiž. Ohrabreni osvojenim bodom u Ivanjici, Subotičani sa mnogo optimizma dočekuju Šapčane. Znaju da neće biti baš lako sa motivisanim protivnikom, ali priželjkuju dobar rezultat pred svojom publikom. Cene protivnika ali veruju u sopstvene kvalitete ove mlade ekipe koje je igrom na dosadašnjim mečevima već pokazala.

U dosadašnja četiri kola Spartak je upisao dve pobede (Bačka u Subotici 2:1 i Borac u Čačku 0:4),  poraz (Partizan u Subotici 0:1) i remi (Javor 1:1 u Ivanjici) i nalazi se na petom mestu tabele Super lige sa sedam osvojenih bodova.

S druge strane Mačva je šampionat otvorila porazom u Beogradu od Partizana sa 6:1, a potom upisala dve pobede. Na domaćem terenu  protiv Zemuna 1:0 i u Ivanjici  protiv Javora 0:4. U četvrtom kolu pretrpela je poraz pred svojom publikom od niškog Radničkog 1:2. Šapčani trenutno zauzimaju šesto mesto na tabeli sa bodom manje od Spartaka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2012

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.