Komentara: 3
Pregleda: 2361

Fudbaleri Spartaka igrali 1:1 sa Javorom u Ivanjici

11.08.2017. u 11:24h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv odigrao je nerešeno 1:1 u četvrtom kolu Super lige Srbije sa Javorom u Ivanjici. Kao i uvek, Ivanjičani su bili neugodan domaćin. Prvi su stigli do vođstva, ali su Subotičani golom Radovanovića izjednačili i uz dobre odbrane Ostojića upisali značajan bod.
Fudbaleri Spartaka igrali 1:1 sa Javorom u Ivanjici

Prvo poluvreme završeno je bez golova uz mnogobrojne propuštene prilike na obe strane. Nikolić je bio najbliži da Spartak dovede u vođstvo na samom početku meča, ali je poslao loptu preko gola, dok je na drugoj strani nakon šuta Ristovskog, odbrana Subotičana dobro reagovala i sprečila ga da Javoru donese prednost. Bili su igrači Spartaka dominatniji na terenu, više su imali loptu u svom posedu, samo je realizacija zatajila.

Nastavak meča prvo je doneo radost domaćinu, ali sam na kratko. Poveli su Ivanjičani preko Ivanovskog nagon odlične kontre. Iz tri poteza lopta je završila u golu Spartaka. Nisu se predavali „plavi golubovi”, sve češće su bili ispred gola Đogatovića, a u 81. minutu iz prekida stigli su do izjednačenja. Korner je izveo Savković, najviši u skoku bio je Radovanović i glavom plasirao loptu u mrežu Javora za konačnih 1:1 i novi bod.

Javor – Spartak Ždrepčeva krv 1:1 (0:0)
Ivanovski 64' - Radovanović 81'

Javor: Đogatović, Ristovski, Karišik, Eliomar Silva (75' Ilić), Kiković (55' Cvetković), Milović, Terzić, Ivanovski, Amanović (46' Jones), Mitošević, Milanović

Spartak ŽK: Ostojić, Shimura, Jočić (87' Glavčić), Kerkez, Torbica (66' Abaz), Nikolić, Ivanović, Hajdin, Savković, Stojković, Radovanović

U narednom kolu "golubovi" će dočekati Mačvu. Meč se igra u ponedeljak od 20 časova na Gradskom stadionu u Subotici. Ekipa iz Šapca je u ovom kolu poražena od Radničkog iz Niša na svom terenu (1:2), ali je kolo pre "uništila" Javor sa 4:0 na njegovom terenu, što svakako poziva na oprez.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2361
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.