Komentara: 4
Pregleda: 2346

Fudbaleri Spartaka sa 4:0 savladali Borac u gostima

30.07.2017. u 10:57h
Izvor: Subotica.com
Pobeda Spartak Ždrepčeve krvi na gostovanju u drugom kolu Super lige i nova tri boda odlična su uvertira mladog tima pred naredni meč koji ih očekuje na domaćem terenu gde će snage odmeriti sa aktuelnim šampionom države Partizanom.
Fudbaleri Spartaka sa 4:0 savladali Borac u gostima

Nova tri boda osvojili su fudbaleri Spartak žrepčeve krvi. U Lučanima „plavi golubovi” bili su ubedljivi protiv Borca iz Čačka i slavili sa 4:0.

Tim Aleksandra Veselinovića u vođstvo je doveo Đorđe Ivanović već u 14. minutu nakon asistencije Nikolića. Nije mnogo trebalo Nemanji Nikoliću, iskoristio je odličnu asistenciju Savkovića  i  prednost Subotičana povisi na 2:0 što je bio i rezultat prvog poluvremena.

Nastavak meča nije doneo velike promene. Razigrani  Spartak preko Mileta Savkovića stigao je do prednosti od 3:0 u 49. minutu. Tačku na pobedu od 4:0 stavio je Nemanja Nikolić svojim drugim pogotkom posle centaršuta Ivanovića.

Borac – Spartak Ždrepčeva krv 0:4 (0:2)
Ivanović 14', Niklić 37' i 56', Savković 49'

Borac: Mišić, Obradović, Ignjatijević, Perišić, Marinković (Pajović), Kostić, Zoćević, Propadalo, Savić (Stanković), Tripković, Bogićević (Janković).

Spartak ŽK: Ostojić, Stojković, Ćalasan, Kerkez, Hajdin (Vukčević), Jočić (Dunđerski), Šimura (Krmar), Ivanović, Savković, Nikolić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2346
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.