Komentara: 19
Pregleda: 31619

"Lidl" na dve lokacije u Subotici

13.10.2015. u 15:00h
Izvor: RTV City
Subotica je bila prvi grad u Srbiji koji je izdao građevinsku dozvolu trgovinskom lancu „Lidl“ za izgradnju objekta na Palićkom putu. S obzirom na to da dozvola važi do aprila 2016, iz lokalne samouprave očekuju početak gradnje krajem ove ili početkom sledeće godine.
"Lidl" na dve lokacije u Subotici

U međuvremenu, ova kompanija se zainteresovala za još jednu lokaciju u našem gradu, tako da će Subotičanima u skorijoj budućnosti biti dostupne čak dve „Lidlove“ prodavnice koje su pored širokog asortimana robe, poznate po niskim cenama.

Prva lokacija na kojoj će "Lidl" biti prisutan je na Palićkom putu, ispred placa na kome se trenutno izvode radovi na izgradnji tržnog centra "Retail Park Shoppi".

Po rečima Ljubena Hristova, pomoćnika gradonačelnika za oblast male privrede, druga lokacija će biti na uglu ulica Pap Pala i Palićkog puta. Navedena lokacija se trenutno raščišćava, a a njen vlasnik je podneo zahtev za lokacijsku dozvolu za izgradnju novog tržnog centra, koji će biti "Lidl". 

Izvor: RTV City

Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala

Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala Radovi na raščišćavanju zemljišta na uglu Segedinskog puta i Pap Pala
Pogledaj ostale fotografije

Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra

Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra Položen kamen temeljac za izgradnju tržnog centra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 31619

Povezane vesti

Povezane teme

lidl

lidl subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.