Komentara: 50
Pregleda: 40237

Novo prebijanje na ulicama Subotice

31.01.2016. u 15:09h > 19:14
Izvor: Subotica.com
Z.I. (1974), ugostiteljski radnik iz Subotice nova je žrtva sve učestalijeg nasilništva na ulicama Subotice. Kako nezvanično saznajemo policija za počiniocima traga, a teško povređeni sugrađanin trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Novom Sadu i nije životno ugrožen.
Novo prebijanje na ulicama Subotice

Incident u kojem je Z.I. teško povređen desio se u noći između petka i subote, oko dva časa iza ponoći, kako nezvanično saznajemo u okolini OMV pumpe u Subotici. Za sada nije poznato da li je incident zabeležila neka od nadzornih kamera u okviru ovog objekta.

Kako saznajemo teško povređeni Subotičanin sam se dovezao na hitan prijem Opšte bolnice, a zbog težine povreda nakon ukazane prve pomoći hitno je tokom jutra transportovan u Urgentni centar u Novom Sadu gde mu je stanje stabilizovano. U Subotici su mu konstatovane višestruke povrede kostiju glave, kao i teška povreda oka.

Iz Policijske uprave Subotica rečeno nam je da je na lice mesta tokom noći izašao zamenik osnovnog tužioca koji je nakon uviđaja okarakterisao napad kao krivično delo nanošenja teških telesnih povreda, kao i da će policija dalje analizirati sve okolnosti i preduzeti adekvatne mere kako bi se počinioci pronašli i priveli na dalje postupanje.

Ovaj incident desio se posle nešto više od dve nedelje kada je takođe jedan sugrađanin u Kertvarošu brutalno pretučen a lekari su mu se danima borili za život. Tom prilikom uhapšeno je sedmoro osoba mlađe dobi kojima je određen pritvor do 30 dana dok se vrše istražne radnje i priprema za pravni proces. U međuvremenu Z.B. (55) vraćen je prošle sedmice iz Novog Sada na lečenje u Suboticu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 50
Pregleda: 40237

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.