Komentara: 12
Pregleda: 4090

Ugostitelji nastavljaju da rade do 22 časa

26.10.2021. u 15:42h
Izvor: Subotica.com
Ugostitelji nastavljaju da rade do 22 časa

Kao i tokom jučerašnjeg dana, svih 104 ugostiteljskih objekata koji su okupljeni oko Udruženja ugostitelja Subotice do kraja ove nedelje radiće do 22 časa, kazao je Vjekoslav Ostrogonac, predsednik Udruženja, dodavši da će u ponedeljak ponovo održati sastanak, kako bi se dogovorili o daljem postupanju u vezi sa kovid propusnicama.

- Dogovor je da do kraja nedelje radimo do 22 časa, zbog nemogućnosti poštovanja svih mera koje su zadate iz poznatih razloga, a da u ponedeljak ponovo imamo sastanak i odluka je da, ukoliko se nešto ne promeni i mi kao ugostitelji ne budemo tretirani kao sve ostale privredne grane, doći ćemo u situaciju da prepolovimo broj radnika, kad nam istekne obaveza koju smo imali prema državnoj pomoći - poručio je Ostrogonac.

Ugostitelji nastavljaju da rade do 22 časaPodsetimo, kovid propusnice uvedene su u subotu, 23. oktobra, kao nova mera Kriznog štaba u borbi protiv epidemije virusa kovid-19, prema kojoj svi koji borave u unutrašnjosti kafića, restorana, barova i klubova posle 22 časa moraju da poseduju validan sertifikat. Inspekcija je tokom vikenda sprovela savetodavnu kontrolu u 16 ugostiteljskih objekata, dok je juče počelo kažnjavanje pravnih i fizičkih lica za nepoštovanje ove mere.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 4090

Povezane vesti

Povezane teme

radno vreme ugostiteljskih objekata

ugostiteljstvo

korona virus

epidemija korona virusa

ugostiteljski objekti

udruženje ugostitelja subotice

kovid propusnice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.