Komentara: 35
Pregleda: 43101

Tijana Jurić viđena u Mađarskoj?

30.07.2014. u 17:03h
Izvor: RTV City
Ministar policije u Vladi Srbiji Nebojša Stefanović sa direktorom policije Miloradom Veljovićem sastao se danas u Bajmoku sa predstavnicima policije Mađarske gde se upoznao sa novim detaljima vezanim za otmicu Tijane Jurić od pre 4 dana iz ovog naselja.
Tijana Jurić viđena u Mađarskoj?

Kako je nakon sastanka izjavio policija Srbije je od prvog dana maksimalno angažovana na rasvetljavanju detalja i pronalaženju Tijane.

Angažovani su najbolji profesionalci, oprema, razmenjene su informacije sa kolegama iz policijskih službi regiona i čine se maksimalno mogući napori na njenom pronalaženju.

O posvećenosti policije ovom slučaju govore i napori da se iz pošišane trave sa mesta na koje upućuju neki detalji da se odigrala otmica, prosijavavanjem pronađu neki sitni tragovi koji mogu pomoći.

Kanal koji prolazi pored puta na kome se odigrala otmica je isušen kako bi se pretragom eventualno saznalo nešto novo, susedno polje kukuruza,kao mogući pravac odlaska, bukvalno je pregledano korak po korak.

Tijana Jurić

Policija će nastaviti nesmanjenim intezitetom napore na pronalaženju Tijane sve do njenog pronalaženja, a na građane apeluje da ništa ne rade na svoju ruku, već da se obrate policiji za sve informacije i saznanja, da se ne bi desilo da se unište tragovi koji mogu pomoći u Tijaninom pronalaženju, kao što se desilo da pas tragač na licu mesta nije mogao da otkrije pravac kojim se kretala dalje jer su brojni građani koji su se okupljali na licu mesta uništili njene mirise, pa je tako taj način otkrivanja postao neupotrebljiv.

Tijana Jurić viđena u Mađarskoj?

fotografija:Toni Bedalov

Policija poziva građane da sve informacije u vezi sa nestankom Tijane Jurić prijave Policijskoj upravi u Subotici ili na broj telefona 192.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 43101

Povezane vesti

Povezane teme

tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.